Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi szükség az embereknek...

Mi szükség az embereknek istenre és a hitre?

Figyelt kérdés

Amikor az emberben már legalapvetőbb a szeretet. Még a legádázabb emberben is van szeretet.

Miért vakítsák az embereket ilyenekkel, hogy hit meg isten meg sátán?

Isten, sátán senkit sem hallgat meg, mert ha létezne, már régen elpusztította volna a fél emberiséget, ahogy pusztítsuk a földet, voltaképpen nem mi, hanem a gyártók a fő hibásak!

2013. nov. 25. 03:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%

Projekcióval (=kivetítés) lehet az embert igazán leválasztani önmagáról.

A Biblia egy nagyon értelmesen és ravaszul megírt/megszerkesztett projekciós irodalom.

Az Embert még jobban leválasztja önmagáról.

2013. nov. 26. 02:48
 22/28 anonim ***** válasza:
24%
Egyszerű. Mi akik valóban megismertük Istent és az Ő fiát Jézust, egyszerűen belső lelki éhséget érzünk és vágyunk Isten igéje és szeretete iránt, mert csak úgy vagyunk teljesek. Nincs mit magyarázni ezen, ezt csak az érti meg, aki a részese lehet ennek a kegyelemnek. Aki meg, tagadja Isten létét, az bolond és nem ismerte meg az igazságot. Ennyi
2013. nov. 26. 14:11
 23/28 anonim ***** válasza:

"Aki meg, tagadja Isten létét, az bolond és nem ismerte meg az igazságot"

Honnét tudod, hogy nem valamiféle érzékelési csalódás, input-elemzési hiba áldozata vagy? Ha ennyien vannak, akik ilyet nem éltek át, nem lehet, hogy a dolog megoldása inkább benned keresendő? Vagy, ha valami csak neked nyilatkoztatta ki magát, akkor én mi a fenének hinnék abban? Nyilván nem is akarja, hogy higgyek benne, hiszen csak neked mutatta meg magát.

2013. nov. 26. 14:59
 24/28 anonim ***** válasza:

"Egyszerű. Mi akik valóban megismertük Istent és az Ő fiát Jézust,..."""

Ti akik... szóval akkor Te és Ti megtudjátok mondani, hogy is néz ki és mi is valójában az Isten?

Te és a mi, csak azt ismeritek amit a biblia írt le, az pedig nem igaz. Meg se közelíti az igazságot!De még a biblia se magyarázta el hogy valójában mi az Isten és hogy néz ki az Isten. S bár Jézus (ha igaz a leírt történet róla) szembesült vele, de nem ismerte fel, sőt abszolút nem szerepel az elmesélésben az isteni szeretet.

De ha megnézed a többi hit világot, azokban is teljesen különbözik az isteni szellem világ feltételezett, létezésének kinézete.

2013. nov. 26. 19:15
 25/28 anonim ***** válasza:
63%

""Az előbb említettem a zsidókat. A jel megmaradt, ma is ők a világ vezetői, de az Új Szövetség értelmében aki elfogadja a Megváltást ugyanolyan kiválasztott lesz, - de ezúttal a Lelki (Mennyei) boldogság van megígérve, nem pedig a Földi. Mivel a Megváltót nem fogadták el, megfeszítették „Vére rajtunk és a mi fiainkon”, a lelki béke elvétetett tőlük, még ha ők is irányítanak.""

Ebben hinni csak egy fanatikus képes.

Teljesen lényegtelen az, hogy valaki hisz e,- az ember alkotta, istenekben.

attól mert valaki materialista, vagy ateista, nem jelenti azt, hogy ha becsülettel élte le az életét, a lelke ne érne el az isteni Teremtőhöz és Általa, azzal azonosulva, ne válhatna halhatatlanná a lelke!!

A bigottság és a vak hit nem tesz senkit szentté se bűntelenné még ha milliószor esne is hasra alázattal a templomban bűnbocsánatért! Ez egy ökörség! A gyónásnak csak az a haszna hogy valakinek elmondhatta, de ez is csak illúzió, mert a elkövetett gazemberségek ott maradnak, mint érzelemmel született gondolat emlékek.

minden elkövetett hazugság, aljasság, élet ellenes igazságtalan életstílus ahogy valaki életében él, az örökre ott marad a lélekszálán és az utolsó-úton amit a léleknek meg kell tennie az lassítani fogja a haladását, mivel az ember még életében hajlamos eltitkolni a mocskos cselekedeteit ezért letakarja, amitől a lélek terhelté válik haladását lelassítva-

Az ember bizonyos dolgokra ráérzett- ilyen a pokol fogalma is, azzal a különbséggel hogy az maga a Földünk belseje a láva izzó rétege-- NA AZON KELL MAJD VÉGIG HALADNIA MINDEN HOLT LELKÉNEK! Ha karja ha nem akarja, a Föld Energiája, mint valami halál szellemi erő, lehúzza és elindítja. Ott pedig nagyon gyorsan kell áthaladni máskülönben megsemmisül!

2013. nov. 26. 19:38
 26/28 anonim ***** válasza:

Ez kömény volt. Kedves előttem szóló, ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy mi az értelme ennek a Valláskritika nevű résznek ezen a honlapon, meg hogy én egyáltalán mért is írogatok ide.

Amit én leírtam a korábbi, hosszú válaszomban az tele volt olyan dolgokkal, amelyekhez nem mondom, kell egy dizonyos hozzáállás. De ha megfigyelted, igyekeztem tényszerű lenni. MS értelmesen reagált is rá az utánam szóló például. Tudtam is volna rá mit válaszolni, kész vagyok megvédeni az álláspontom.

De amit te leírtál , na ahhoz aztán tényleg hit kell és semmi más... :-)

2013. nov. 26. 20:05
 27/28 anonim ***** válasza:

Minél kisebb a létező, annál inkább szüksége van mankókra.

Kapaszkodókra.

Ha a létező nincs lekorlátozva, semmilyen kapaszkodóra sincs szüksége.

Testre sincs szüksége.

2013. nov. 27. 22:22
 28/28 anonim ***** válasza:

"Egyszerű. Mi akik valóban megismertük Istent és az Ő fiát Jézust, egyszerűen belső lelki éhséget érzünk és vágyunk Isten igéje és szeretete iránt, mert csak úgy vagyunk teljesek. Nincs mit magyarázni ezen, ezt csak az érti meg, aki a részese lehet ennek a kegyelemnek. Aki meg, tagadja Isten létét, az bolond és nem ismerte meg az igazságot. Ennyi"

-itt csak egy beépített implant nyomán keletkezett engramcsoport restimulálódik.

Jól jegyezzétek meg! Akikben vallásos jellegű engramok restimulálólódnak,

azok mindenre egyfajta érzelmi nézőpontból tekintenek

(és soha nem a saját felelős, józan, tárgyilagos értelmükkel).

Eredetileg nem voltunk vallásosak.

Eredetileg ISTEN voltunk.

2013. nov. 27. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!