Ateisták! Házasodnátok vallásos emberrel? És ti, vallásos emberek, házasodnátok olyannal, aki ateista?
Figyelt kérdés
Nemet, és kort is írjatok.2013. nov. 24. 20:37
11/16 Tyler913 válasza:
Vallásos vagyok,és semmiképpen nem házasodnék olyannal,aki nem hívő keresztyén. Két ember sok mindenben különbözhet egymástól,de ha valaki komoly hívő,az olyan mértékben befolyásolja a világlátását,erkölcsiségét,gondolkodásmódját,tetteit,ami jó eséllyel elfogadhatatlan egy ateistának és fordítva.
25/F
12/16 anonim válasza:
Karácsonykor sem Jézus születését, húsvétkor sem Jézus feltámadását ünneplem, A házasságnak sincs sok köze a valláshoz, ha szeretem nem érdekel, hogy jehova tanúja, budhista, iszlám, de felőlem hihet a nagy spagettiszörnyben is. Csak ne akarjon megtéríteni, ha elfogadja hogy ateista vagyok akkor én is el fogom fogadni a vallását(nem kell ilyen időrendben történnie, én elfogadok minden vallást amíg nem akar megtéríteni, vagy nem mond tényleg hatalmas hülyeségeket)
13/16 netbakter válasza:
Református közösségben nőttem fel, Ref.teológiát tanultam, majd egy R.katolikus lányt vettem asszonyul. Azóta sok minden változott. Mint a teológia "beavatotja" ma már inkább az ateisták nézeteit vallom
46/F
14/16 Makoscsiga válasza:
Attól függ... ha jó nagy mellei vannak, és szuper az ágyban, akkor simán! Akkor nem bánnám, ha vasárnap délelőtt elmegy misére.
15/16 anonim válasza:
Makoscsiga, a kérdező kikötötte, hogy csak nemmel válaszolhatsz a kérdésre: "Nemet, és kort is írjatok."
A kor stimmel: ak-kor simán...
16/16 anonim válasza:
Elméletileg mogoldható.
A valóságban csak akkor, ha mindketten nagyon türelmesek és elnézőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!