Ateisták! Mit gondoltok az ilyen emberekről?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__4..
Természetesen az olyan emberekről kérnék véleményt, mint amilyen a kérdező és a válaszolók is.
Megmondom őszintén, én csak a 3. oldalig bírtam olvasni.
2013. nov. 14. 11:56
1/18 anonim válasza:
Elképesztõ, ugyhogy csak az elejét olvastam el.
2/18 hollófernyiges válasza:
Érdekes ahogyan a kérdező összekeveri a kereszténységet (Sátán) meg a buddhizmust (előző életek). Ha reinkarnálódok, akkor mi értelme van eladni a lelkem, úgysem kerülök a pokolra?
3/18 anonim válasza:
Nem sok különbség van egy "hagyományos" hívő és az ilyen őrültek között. Egyszerűen csak másban hisznek, de mindegyikük hite ugyanolyan hamis és alaptalan.
4/18 anonim válasza:
De miért kellene gondolni bármit is róla? Ha szembesülök egy tettel, abból tudni fogom, hova tegyem.
5/18 anonim válasza:
dexter morgan: El se tudom mondani mennyire szűk látóköröd van és milyen kicsinyes vagy
6/18 anonim válasza:
5.
Mert a vallásosokra nem jellemző a szűk látókörűség.......
7/18 anonim válasza:
Csak nem piszkálja a csőrőd, hogy nincs egyetlen értelmes érved sem? Na? ;)
8/18 anonim válasza:
én már találkoztam igaz híttel és én is hiszek Istenben és a Biblia szerint szeretném élni az életemet, az hogy ezt te őrültségnek nevezed az sértő, nem mintha nekem számítana egy idegen ember véleménye de tanuld meg tisztelni az embereket.
9/18 anonim válasza:
Én garantáltan nem fogok tisztelni semmilyen olyan õrültet, aki gyerekmesékben hisz felnõtt létére, és egy 2000 éves szadista, rasszista, homofób, nôgyûlölõ, gyilkosságra felbújtó könyv szerint kívánja élni az életét.
10/18 anonim válasza:
" A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. " - A.Einstein
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!