Hívők! Mivan ha tévedtek?
A hiten alapúló meggyőződés minden, csak nem racionális gondolkodás. Nem szerettem volna olyan választ kapni, mint amilyet Katy kolleganődtől szoktam: "Isten létére bizonyíték az élet". Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsiak, akik nem vakok, akik tudják mi az a kételkedés.
Kedves tati!
A gond csak az, hogy a tudománnyal nem lehet igazolni a hitet, viszont cáfolni annál könnyebb. Ezek szerint nálad az a téveszme a hited oka, hogy a tudomány igazolni tudja Isten létét.
Valószínűleg jobban ismerem a Bibliát mint a legtöbb hívő. Gyanítom nálad is jobban. :) Erről ennyit :)
Rövid válaszom: Nem, nemtudja :)
"Isten lényegében már beleégette az Ő szeretetét a szívembe"
Értem. Vak hit.
Semmi nincs.
De számomra akkor is csak egy út járható: hogy szeressük a másik embert.
Ateisták! Amúgy mi van (két szó), ha tévedtek? :))
"Értem. Vak hit."
Nem tudom, hogy vak-e csak azt, hogy minden nap érzem, melegséggel és békességgel tölti el a szívem, erőt ad kikelni az ágyból és végig van velem az útjaimon.
Mintha Isten tényleg a szívemben lakozna, hogy úgy mondjam és tudom is és érzem is, hogy ez jó és én pedig minél többet akarok belőle :)
Kent Hovind és a tudomány ...........
Annyira tudományosak a videói, mit azt állítani ,hogy a béka ugat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!