A Harry Potter regény sorozatot csak azért utálja és tiltotta be a Vatikán, mert közkedveltebb a bibliánál? Hisz boszorkányos, varázslós és mágiáról szóló könyv millió számra van szerte a világon, de ők mégis ezt rakták indexre.
Hogy mi vezette a Pápát a betiltáshoz nem tudom.
De azok a keresztények akik komolyan veszik Isten szavát, nem egy szervezet parancsára tiltanak meg valamit maguknak, hanem egyénenként is tudják, hogy nem néznek meg mindent szennyet ami Isten ellenes propaganda.
S hidd el személy szerint nem irigykedek, hiszen miért irigykedjek olyan sátáni dolgokra mi elfog hamarosan pusztulni, a követőivel együtt.
Katy Weaver
"mi elfog hamarosan pusztulni"
Már 100 éve ezt hajtogatjátok, 30
Möbiusz-szalag válaszát elvarázsolták!
Tehát, mégiscsak a Harry Potter az igazabb írás?! :D
Kedves kérdező, akitől az információt kaptad, az nagyon lóvá tett téged. A Vatikánnak semmi baja a HP-rel. Itt egy cikk erről, de számos másikat is találsz a Gógliban:
Vallásos vagyok,és imádom a Harry Potter könyveket! a kedvenceim! :3 nem néztem utána,de szerintem se tiltotta be a Vatikán! ugyan miért tette volna? ez csak egy mese! kitalált történet...
bár igaz,h rendesen bele tudom élni magam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!