Ha 37914 évvel ezelőtt teremtődött minden, akkor az 248-206 millió évvel ezelőtt élő dinoszauruszok hogy élhettek?
Ágika, te mindig meg tudsz lepni. A 37914 évet mely forrásból merítetted?
Amúgy már sokszor kitárgyalt kérdés. De tudomásom szerint a Biblia alapján számolva ötezervalahány évvel ezelőtt volt a teremtés. (A zsidó időszámítás szerint Kr. e. 3761. október 7.-én teremtette az embert Isten.)
Hogy ezt miért nem tudjátok már felfogni?!
Isten megteremtette a "mindent", és beleteremtette a fosszíliákat is. Ugye milyen egyszerű. :oD
"netbakter" :-DDD
Ezt az elméletet érdemes lenne szabadalmaztatni.
Ettől még én is majd eldobtam az "agyam". :D
Köszi, megfogadom.
majd ez lesz a könyvem címe:
Isten kontra Darwin=Netbakter
Miért? Kihaltak?
Feladat a következő:
1. nézz utána mikor találták ki a dinoszaurusz kifejezést.
2. Nézz utána a 12 kínai állatjegynek, keresd a kakukktojást.
3. Keress olyan szentet, aki olyan állatot ölt, ami ma már állítólag nem létezik.
4. Nézz utána, hogy hányan látták Nessiet.
5. Keress rá a neten, amit jelen pillanatban a Biblia gúnyolására használsz tanulás helyett, hogy hány olyan maradványt találtak tavak közelében, amelyek nem hasonlítanak egyetlen ma élő állatra.
6. Javaslom Jób könyvét is, hogy tanulmányozd.
7. Nézd meg ezt a képet és gondoljozz el rajta: [link] és tessék elolvasni ezt az oldalt: [link]
8. Próbáld összerakni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!