Isten hogy teremthette pár nap különbséggel a napot és a Földet ha a napunk 5 millió éves, a Föld pedig 4,5 milliárd éves?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 21:46
1/38 anonim válasza:
Vidiripi
Isten "időszámítása" nem olyan mint az embereké.
2/38 wartburg353s válasza:
Ezeket a történeteket nem szó szerint kell értelmezni. Már amikor keletkeztek, akkor is valószínűleg csak a kisgyerekek értelmezték szó szerint, a bölcsek jelképeket láttak bennük. Pedig akkor még alighanem nem tudták, hány milliard éves a Föld meg a Nap.
3/38 A kérdező kommentje:
Biblia: Lőn este és lőn reggel harmadik nap. Ez nem úgy tűnik mintha eltelt volna 4,5 milliárd év, de tudjátok mit? Legyen igazatok.
2012. dec. 6. 21:58
4/38 anonim válasza:
Kérdező én értelek, de ezekkel nem tudsz mit tenni. Már agy mosottak szegények.
5/38 A kérdező kommentje:
Amúgy tudtam hogy ezzel fognak védekezni majd, hogy nem kell szó szerint értelmezni a Bibliát, na de valljuk be gyerekek azért ez a lőn este és lőn reggel íme eljött a harmadik nap, szerintem ezalatt nem milliárd évekre gondolt akárki is írta.
2012. dec. 6. 22:10
6/38 anonim válasza:
Eleve baromság az egész. Gondolj bele Ádám után Évát 3 milliárd év után teremtette meg, mert Ádámnak ennyi időre volt szüksége ahhoz hogy rájöjjön nini nincs szaporodótársa. Nevetséges.
7/38 anonim válasza:
"ha a napunk 5 millió éves, a Föld pedig 4,5 milliárd éves?"
Mi van??
8/38 anonim válasza:
Ádám után Évát a Biblia szerint másnap teremtette meg, ami azt jelenti 3 milliárd év múlva. Ja bocsánat ilyenkor lehet szó szerint értelmezni a Bibliát és másnap történt. Értem. :D
9/38 anonim válasza:
Elmesélnéd, hogy alakultak ki a nemek?
10/38 anonim válasza:
Miért, " a napunk 5"
milliárd "éves, a Föld pedig 4,5
milliárd éves" ???
Valaki téved. Én Istennek hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!