Mi a véleményetek a vallásról?
Az buddhista, nem buthista. Az ateizmus meg nem vallás.
A kérdésed meg annyira általános, hogy több száz oldalt lehetne írni róla.
Kedves Kérdező.
Minden rossz indulat nélkül szeretnék valamit javítani, a kérdéseddel kapcsolatban, de nem azért mert bántani akarlak, csak sokan nem teszik a helyükre a dolgokat, és így össze mosódnak némely értelmezések
Jehova vallás nincs.
Jehova annak az Istennek a neve aki létre hozta az életet, és annak velejáróit.
Ennek az Istennek Tanúi vannak, akik az életükkel szeretnének imádatot be mutatni az Istennek, ennél fogva, nem vallás, hanem egy életforma.
Vallásosnak lenni, vagy az Istennek imádatot bemutatni nem ugyan az.
Miért?
Mert bárki mondhatja, hogy X valláshoz tartozik vagy annak keresztelték, DE ettől még nem biztos, hogy gyakorolja a keresztény életet, amit Jézus bemutatott.
Mind össze egy vallás tanításával ért egyet, függetlenül, hogy Jézusnak köze sincs hozzá.
Katy Weaver
Az ateizmus nem vallás, a kálvinizmus pedig egy keresztény oldalirányzat, nem külön vallás.Jehova nem vallás, te Jehova tanúira gondolsz szerintem.
Egyébként a buddhizmusra ott van a wikipédia, mindent megtudhatsz a vallásról.
Az ateisták pedig nem tudom, hogy miben hisznek, mert az egyénenként változó.Az ateizmus annyit jelent, hogy nem hisz semmilyen isten létezésében.
De erre is ott van a wikipédia.
Az a véleményem, hogy mese habbal.
Nagyanyám világ életében vallásos volt, elhanyagolta a gyerekeit, nem foglalkozott velük, így kaptam egy lelkisérült apát, aki meg velem nem foglalkozott soha.
Ráadásul most hallgathatom mamalátogatáskor, hogy Isten ezt szeretné, azt szeretné, ha történik valami, akkor az égiek akarata érvényesült, stb.
Már rohadtul unom a baromságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!