Jehova "tanúi" miért jöttök a gyakorira keresztény kérdésekre válaszolni? Miért nem kéritek meg a moderátort, hogy csináljanak egy Jehova "tanúi" fiókot is?
Ahhrrrr!!!
Mint ha csak meleg hájjal kenegetnének!!!
Imádom ezt a nagy keresztény összetartást!!!
Nem kell nektek külső ellenség,elég vagytok magatoknak. XDXD
" Nem bántás de ti itt csak viszályt szítotok."
Arról nem mi tehetünk, hogy a Biblia igazsága sokakból ezt váltja ki és sajnos így volt ez Jézus és az apostokok idejében is, Jézus tanítása is hatalms viszályt szított a többségben és rengetegen ellenezték a munkáját.
"A Tanúk bárkivel beszélgethetnek a hitükről ez egy Bibliai parancs."
Bocsi, de idéznéd nekem ezt a parancsot , h a Jehova "tanúinak" szabad beszélgetni a hitükről? Ha lehet hellyel együtt kérném. :)
" Bocsi, de idéznéd nekem ezt a parancsot , h a Jehova "tanúinak" szabad beszélgetni a hitükről? Ha lehet hellyel együtt kérném."
Tessék:
(Máté 28:19-20):
19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá + minden nemzetből való embereket, + kereszteljétek meg + őket az Atyának+ , a Fiúnak+ és a szent szellemnek + nevében, 20 és tanítsátok meg + őket arra, hogy megtartsák+ mindazt, amit parancsoltam nektek.+ És íme, én veletek vagyok + minden napon a világrendszer
befejezéséig.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!