Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit tegyek a jehova tanúi ellen?

Mit tegyek a jehova tanúi ellen?

Figyelt kérdés
már 5x nálunk voltak, és azt szajkózták, hogy akkor majd máskor visszajönnek (ugyan azokról beszélünk) valahonnan megtudták a telefonszámunkat és ma is felhívtak, hogy csatlakozzak, már volt olyan, hogy seprűvel mentem ki, de az sem használt :( apáék meg késő estig dolgoznak, húgom meg napközis, mit lehet ilyenkor tenni? 14/L

2013. szept. 27. 14:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Kedves válaszoló!

Köszönöm a privát üzenetben küldött lebunkózó válaszodat.

Bezzeg akkora arcod már nincs, hogy közzétedd?

2013. nov. 20. 21:07
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
Én református vagyok.20 évesen azt mondtam Jehova tanúinak hogy hiszek istenben,azóta is jönnek az Őrtoronnyal.Most 35 éves vagyok.De már nem imádkozok.AMúgy szerintem politikailag mi szembenállunk a Hit Gyülekezetével.Néha zavar.De nem hinném hogy ők olyan rosszak.Más emberek,más a hitük.Mi nem küldtük el őket.
2013. dec. 14. 12:19
 33/37 anonim válasza:
62%
Ha jobban szeretnétek megtudni dolgokat jehova tanúiról gyertek a face -es oldalamra jehova tanúi igazi arca az oldal neve! Itt megtanulhatod h hogyan kerüld el őket és a kiskocsival járó társait :) xD gyeretek igaz 0 like os de beindul meg tudja mindenki h kik ők ;)
2014. aug. 6. 22:27
 34/37 anonim ***** válasza:

A LEHETŐ LEGKEMÉNYEBBEN LÉPJÉL FEL ELLENÜK A SAJÁT CSALÁDOD VÉDELME ÉRDEKÉBEN!

mert senki és semmi sincs aki megvédjen tőlük.

2018. dec. 16. 14:18
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

Jehova, az Isten neve, akik becsengetnek Jehova tanúi,

Máté:24:14, ezt Jézus parancsba adta minden kereszténynek.

" Ha engem üldöznek és gyülölnek bennetek is üldözni és gyülölni fognak az én nevemért" Jézus szavai.

Pl: Oroszországban mu folyik? Kinek ártottak azok az emberek, hogy kínozzák és börtönbe zárják őket, pusztán azért ,mert Jehova tanúi.

2019. márc. 4. 07:33
 36/37 anonim ***** válasza:
Hívd be őket, azzal a szöveggel, hogy most éppen véres hurkát csinálsz, majd ehetnek ők is, jöjjenek csak be, beszélgessetek a szexről.
2019. márc. 5. 09:22
 37/37 anonim ***** válasza:

Ja és amikor azt mondják, hogy inkább majd máskor, akkor mondd nekik, hogy most vagy soha, mert lehet, hogy már holnap itt lesz a világvége! :D

Ha meg kicsit normálisabb akarsz lenni, mondd azt, hogy a múltkor már világosan megfogalmaztátok, hogy nem akartok velük beszélni, és azzal, hogy ennek ellenére jönnek, az már zaklatásnak minősül, és ez megbotránkoztató. És aki a legkisebbet is megbotránkoztatja, nem jut be a üdvözül.

2019. márc. 5. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!