Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit tegyek a jehova tanúi ellen?

Mit tegyek a jehova tanúi ellen?

Figyelt kérdés
már 5x nálunk voltak, és azt szajkózták, hogy akkor majd máskor visszajönnek (ugyan azokról beszélünk) valahonnan megtudták a telefonszámunkat és ma is felhívtak, hogy csatlakozzak, már volt olyan, hogy seprűvel mentem ki, de az sem használt :( apáék meg késő estig dolgoznak, húgom meg napközis, mit lehet ilyenkor tenni? 14/L

2013. szept. 27. 14:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
86%

Elkövetted azt a hibát,hogy leálltál velük beszélgetni.Semmit nem szabad nekik mondani,vitatkozni sem,mert ha valamennyire is bevonódsz a témába,azt úgy veszik,hogy valamennyire érdekel,és van remény,hogy megtérj,és akkor nem fognak leszállni rólad.A seprűs megoldásból sajnos azért nem értenek,mert csak a saját

elveiket látják beigazolódni,miszerint őket "üldözi a világ" nem értik meg,hogy ők maguk okozzák a konfliktust.Mond meg nekik,hogy nem érdekel a téma,és ne hívogassanak,mert fel lesznek jelentve zaklatásért.

2013. szept. 30. 10:58
 22/37 A kérdező kommentje:
köszi! :) mázli mióta apám kiment velük "beszélgetni" leszálltak rólam....
2013. szept. 30. 15:49
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

" A seprűs megoldásból sajnos azért nem értenek,mert csak a saját elveiket látják beigazolódni,miszerint őket "üldözi a világ" nem értik meg,hogy ők maguk okozzák a konfliktust."

Pont annyira okozunk konfliktust, mint amennyire Jézus és a tanítványai okoztak.

" köszi! :) mázli mióta apám kiment velük "beszélgetni"

leszálltak rólam...."

Igen kedves kérdező, neked is csak ennyit kellet volna tenned, egyenesnek lenni és megmondani, hogy ez téged nem érdekel. Ez a nagy titok ahhoz, hogy elmennyünk, nem kell hozzá se seprű, se Őrtorony összecibálás!

2013. szept. 30. 17:20
 24/37 A kérdező kommentje:

mint már elmondtam, az első két alkalommal KEDVESEN visszautasítottam őket, hogy köszönjük NEM, erre mi a válasz:

akkor majd máskor mikor a szülei is itt lesznek....

2013. szept. 30. 18:46
 25/37 anonim ***** válasza:
0%

Így már érthetőbb a helyzet.

Azért jöttek vissza mert csak veled találkoztak, a szüleiddel nem. Mondjuk az is elég félreérthető lehetett, amit mondtál nekik, mivel a "kösznöm nem" nem ugyanaz, mint a "nem érdekel" és lehet, hogy csak azt hitték, hogy most nem alkalmas az idő.

2013. szept. 30. 20:10
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

"Pont annyira okozunk konfliktust, mint amennyire Jézus és a tanítványai okoztak."

Ha így van,ha nem,ettől még nem vagytok valami következetesek.De nem is akartok azok lenni.

2013. okt. 1. 09:10
 27/37 anonim ***** válasza:
75%

Jajj de bírom ezeket a jhvh-s tanukat.

Ezek mindent meg akarnak magyarázni!

Még a hülyeséget is.

De az a legbosszantóbb, hogy ha valamit nem tudnak akkor 1 hét elteltével hozzák az "erősítést"!

Vicces. . . . .

2013. okt. 1. 12:23
 28/37 anonim ***** válasza:
71%

JHV-s ismerősöm azt akarta megmagyarázni, hogy pl a Kínaiaknak (akik ugyebár nem olyanok, mint Ádám) azért ferde a szemük, mert Isten olyanná formálta az ott élő embereket amilyen a táplálkozási szokásuk. Tehát a sok rízs miatt. :-D

Hát bravó!!!

Ezek szerint ha Kínaivá akarom alakítani a lányomat akkor rizsát, ha pedig Eszkimóvá akkor halat zabáltatok vele?

Nem is értem miért mérgelődöm ilyen idióta felfogású dolgokon!?

2013. nov. 20. 03:49
 29/37 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként egyszer kijelentettem egy jehovásnak,

hogy a hit és a biblia mindenhol ugyan az.

Egy dolog amivel a legnagyobb probléma van, az pedig nem más, mint maga Jézus személye!

Hát köpni-nyelni nem tudott! :-D

Ugyanis egyesek szerint -Megváltó volt,

mások szerint meg -Próféta.

Ha Jézust "kivennénk" a bibliából, akkor nem lenne vita az igaz HIT körül. :-P

2013. nov. 20. 03:59
 30/37 anonim válasza:
0%

Atesz1795...

Latom az ertelmi kepessegeddel baj van, mivel en rolad nyilatkoztam!!!! ...hahahaha

2013. nov. 20. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!