Mit tegyek a jehova tanúi ellen?
Elkövetted azt a hibát,hogy leálltál velük beszélgetni.Semmit nem szabad nekik mondani,vitatkozni sem,mert ha valamennyire is bevonódsz a témába,azt úgy veszik,hogy valamennyire érdekel,és van remény,hogy megtérj,és akkor nem fognak leszállni rólad.A seprűs megoldásból sajnos azért nem értenek,mert csak a saját
elveiket látják beigazolódni,miszerint őket "üldözi a világ" nem értik meg,hogy ők maguk okozzák a konfliktust.Mond meg nekik,hogy nem érdekel a téma,és ne hívogassanak,mert fel lesznek jelentve zaklatásért.
" A seprűs megoldásból sajnos azért nem értenek,mert csak a saját elveiket látják beigazolódni,miszerint őket "üldözi a világ" nem értik meg,hogy ők maguk okozzák a konfliktust."
Pont annyira okozunk konfliktust, mint amennyire Jézus és a tanítványai okoztak.
" köszi! :) mázli mióta apám kiment velük "beszélgetni"
leszálltak rólam...."
Igen kedves kérdező, neked is csak ennyit kellet volna tenned, egyenesnek lenni és megmondani, hogy ez téged nem érdekel. Ez a nagy titok ahhoz, hogy elmennyünk, nem kell hozzá se seprű, se Őrtorony összecibálás!
mint már elmondtam, az első két alkalommal KEDVESEN visszautasítottam őket, hogy köszönjük NEM, erre mi a válasz:
akkor majd máskor mikor a szülei is itt lesznek....
Így már érthetőbb a helyzet.
Azért jöttek vissza mert csak veled találkoztak, a szüleiddel nem. Mondjuk az is elég félreérthető lehetett, amit mondtál nekik, mivel a "kösznöm nem" nem ugyanaz, mint a "nem érdekel" és lehet, hogy csak azt hitték, hogy most nem alkalmas az idő.
"Pont annyira okozunk konfliktust, mint amennyire Jézus és a tanítványai okoztak."
Ha így van,ha nem,ettől még nem vagytok valami következetesek.De nem is akartok azok lenni.
Jajj de bírom ezeket a jhvh-s tanukat.
Ezek mindent meg akarnak magyarázni!
Még a hülyeséget is.
De az a legbosszantóbb, hogy ha valamit nem tudnak akkor 1 hét elteltével hozzák az "erősítést"!
Vicces. . . . .
JHV-s ismerősöm azt akarta megmagyarázni, hogy pl a Kínaiaknak (akik ugyebár nem olyanok, mint Ádám) azért ferde a szemük, mert Isten olyanná formálta az ott élő embereket amilyen a táplálkozási szokásuk. Tehát a sok rízs miatt. :-D
Hát bravó!!!
Ezek szerint ha Kínaivá akarom alakítani a lányomat akkor rizsát, ha pedig Eszkimóvá akkor halat zabáltatok vele?
Nem is értem miért mérgelődöm ilyen idióta felfogású dolgokon!?
Egyébként egyszer kijelentettem egy jehovásnak,
hogy a hit és a biblia mindenhol ugyan az.
Egy dolog amivel a legnagyobb probléma van, az pedig nem más, mint maga Jézus személye!
Hát köpni-nyelni nem tudott! :-D
Ugyanis egyesek szerint -Megváltó volt,
mások szerint meg -Próféta.
Ha Jézust "kivennénk" a bibliából, akkor nem lenne vita az igaz HIT körül. :-P
Atesz1795...
Latom az ertelmi kepessegeddel baj van, mivel en rolad nyilatkoztam!!!! ...hahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!