Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Észre vettétek, hogy mostanába...

Észre vettétek, hogy mostanában micsoda szigorral csapnak le a modik a vallás ás a valláskritika kategóriákban a vallás/hívőket kritizáló válaszokra?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem tapasztaltam iszonyú szigort.

Az tény, hogy van legalább egy mélyen vallásos moderátor, aki töröl mindent, ami nem teszik neki. Ő tényleg félreértelmezi a munkakörét, vagy pedig szívességből dolgozik, ezért úgy gondolja, hogy bármit megtehet.

Ezzel együtt azért lehet kritizálni. Legfeljebb többször kell leírni a dolgot, egy kicsit átfogalmazva. Nem minden moderátor ilyen elfogult, és ha szerencséd van, nem az előző olvassa az írásod.

2013. szept. 26. 04:14
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Azt törli, ami megingatja a hitét, és amire képtelen saját magának válaszokat adni. Szegény.
2013. okt. 1. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 12, nekem pont egy ilyen válaszomat törölték, amiben volt egy kérdés, amire szerintem nem nagyon tudnak válaszolni a hívők.

De rájöttem, hogy a válaszoknál, ahol értékelni lehet a választ, van egy olyan, hogy válasz ajánlása modi figyelmébe. Szerintem ha nem tetszik egy hívőnek a válasz, attól függetlenül, hogy nem anyáztam le benne, simán nyomogatják.

2013. okt. 1. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Ha nincs igaz hitü válaszuk, akkor már fáj nekik az igazság.

Szánalmas. . . . .

2013. okt. 1. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a moderátorokkal van az igazi gond, hanem a sötét sudribunkó emberekkel, akik a jó válaszokat lepontozzák.
2013. okt. 2. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!