Észre vettétek, hogy mostanában micsoda szigorral csapnak le a modik a vallás ás a valláskritika kategóriákban a vallás/hívőket kritizáló válaszokra?
Nem tapasztaltam iszonyú szigort.
Az tény, hogy van legalább egy mélyen vallásos moderátor, aki töröl mindent, ami nem teszik neki. Ő tényleg félreértelmezi a munkakörét, vagy pedig szívességből dolgozik, ezért úgy gondolja, hogy bármit megtehet.
Ezzel együtt azért lehet kritizálni. Legfeljebb többször kell leírni a dolgot, egy kicsit átfogalmazva. Nem minden moderátor ilyen elfogult, és ha szerencséd van, nem az előző olvassa az írásod.
Igen, 12, nekem pont egy ilyen válaszomat törölték, amiben volt egy kérdés, amire szerintem nem nagyon tudnak válaszolni a hívők.
De rájöttem, hogy a válaszoknál, ahol értékelni lehet a választ, van egy olyan, hogy válasz ajánlása modi figyelmébe. Szerintem ha nem tetszik egy hívőnek a válasz, attól függetlenül, hogy nem anyáztam le benne, simán nyomogatják.
Ha nincs igaz hitü válaszuk, akkor már fáj nekik az igazság.
Szánalmas. . . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!