Észre vettétek, hogy mostanában micsoda szigorral csapnak le a modik a vallás ás a valláskritika kategóriákban a vallás/hívőket kritizáló válaszokra?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 19:42
1/15 anonim válasza:
Jaj de fárasztó és fölösleges kérdés... unatkozom, nincs valami más kérdésed is? :DD
2/15 A kérdező kommentje:
Majd fél óra múlva jön a kövi... :)
2013. szept. 23. 19:47
5/15 anonim válasza:
Nem igazán. Nem járok ide annyit, mint korábban.
6/15 Mirk válasza:
Nem, de nem értem, hogy a valláskritika kategóriában miért kéne "lecsapni" a vallást és hívőket kritizáló válaszokra.
8/15 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy olyan kérdésekre, mint pl. ez is, nem lehet rossz választ adni, mégis lepontozzák azt. Ha valaki megkérdezi, hogy hiszel-e Istenben, vagy nem, ott se létezik rossz válasz, de értelmetlen lepontozás igen.
Komolyan, hogy lehet rossz választ adni, mondjuk erre a kérdésre?! Ha azt mondom, hogy "igen", akkor lepontoznak, ha azt mondom, hogy "nem" akkor is lepontoznak.
Egyáltalán nem a pontokra utazom, de ilyenkor milyen logika vezérli az embereket mikor ezt csinálják? Ezt aztán végképp nem értem.
10/15 anonim válasza:
De, észrevette.
Válaszoltam egy kérdésre, és törölték a válaszom.
Pedig szerintem nem volt benne semmi sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!