Isten miért egoista és önimádó?
Valamint! Voltatok már fenyevekre lévő, szondákkal sem megközelíthető bolygókon melyek nem léteznek bizonyíthatóan?
Nem hinném! El tudjátok képzelni hogy mi az, hogy az űr végtelen? Tér -idő kontinum stb.
Hasonló Istenhez. Sokan mondják hogy letezik, de a te csöpp agyad nem tudja felfogni hogy tényleg van -és mert nem láttad előben, nem mutatták a tvben.(Es nem találkoztál Jézussal )
Boldogok akik nem látnak és mégis hisznek!
Köszönet LastOne.Left-nek a #47-ért!
(Aki lepontozta, nézzen egy kicsit magába, talán ő az önző és egoista, nem "Isten", akire ráfogja, miközben nem hiszi. A köszönet meg nem divat errefelé, pedig illene az elgondolkodtató, szép, logikus választ megköszönni, olyan emberi módon)
Nekem nem különösebben tetszett.
"Ha pedig Istent a "mindenként" definiáljuk"
Miért mindenként? Elmagyaráznád? Miért nem mondjuk semmiként? Én meg tudom indokolni, ugyanis semmi jele nincs a létezésének.
Aztán meg azt magyarázza, hogy az ember önző. Mi tagadás, vannak ilyen jelek, de az ellenkezőjére is van példa.
Mégpedig nem is kevés.
A mágnesnek lelke van. A mágnes vonzza a vasat és nem látok semmit,de valaminek lenni kell,tehát van Isten. Hiszem az Istent.
Bocs,csak modelleztem a hívők gondolkodását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!