Téged nem idegesít az ilyen ember? Egoista, azt hiszi mindent tud, szuper tájékozott.
Bármit is kérdezz tőle, a baktériumok szexuális életétől kezdve a szíriai polgárháborúig de még egy közös ismerősről is kérdezhetsz, A-tól Z-ig, minimum fél órás kiselőadást fog tartani arról hogy mi miképp van, miért van úgy, mi fog történni stb. mintha csak ő szervezte volna a dolgokat.
Pl. úgy meséli el XY eddigi önéletrajzát, mintha ő tartotta volna gyertyát.
Hatalmas önbecsülése van, rendkívül szereti önmagát, óriásira becsüli a képeségeit (nincs iskolája amúgy), tájokozottságát megkérdőjelezhetetlennek tartja, ímád a középpontban lenni.
Csak engem idegesít az ilyesfajta ember?
Amúgy férfi, 25 körüli.
De helytálló dolgokat mond, vagy baromságokat beszél?
Mert ha igaza van, akkor imádnám. Ha hülyeséget mond, akkor meg irritálna, mint téged.
Be kell oltani őket. Sajnos csak abból értenek.
Engem is zavarnak amúgy, de igyekszem elkerülni őket, ha meg elém sodródnak, rendbe teszem őket.
Engem is nagyon zavar, egyszerűen hülyének, tudatlannak érzem magam mellette. Ha meg hülyeséget mond (esetek 80%-a), akkor meg nekem nincs igazam, és válltig állítja hogy úgy van ahogy ő mondja.
Ha mondjuk valamit találtam, filmet, zenét valamit, megmutatom neki, persze hogy ismeri, az egész album megvan, látta már az összes részt még mikor kijött, stb. Zavaró nagyon. De az ellenőrző kérdésekbe (igen, én csinálok ilyet sokszor) belebukik, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!