Szerintetek lenne értelme egy demonstrációnak Jehova tanui ellen?
"Nem a beszüntetésért kell megmozdulni, hanem hogy aki el akar jönni, lássa, hogy van remény, van élet az őrtoronyon kívül is."
Azt írd meg, hogy melyik világméretű vallásfelekezet gyakorolja az igaz imádatot (Jehova Isten imádatát a Jézus Krisztus által)a Jehova tanúin kívül, ahol élet van?
Talán azokban a vallásfelekezetekben, ahol kézzel csinált kőtemplomban lakik az Isten, és ahol nem Jézus mondja meg, hogy ki a keresztények Istene, hanem egy lelkileg labilis ember, akire inkább hallgatnak, mintsem Jézus Krisztusra? Vagy ott van az élet, ahol semmiféle világméretekben szervezett tanúskodás és tanítványképzés nincsen, csak pár összeverődött egyén, aki azt gondol a Bibliáról, amit akar, mivel semmiféle tanítói felelősség és tisztaság nincsen?!
Még mindig nem fogtad föl, hogy az Isten igaz, világméretű, egységes közösségben történő imádatát hagytad el csak azért, hogy egy szabadságnak vélt szabadosság csalka előnyeit élvezhesd?!
A Jt ellen demonstráló Jolly Joker azt kiabálta a tanúknak, hogy 17 évig volt J. tanúja. De ez nem igaz, mert a szülei miatt kellett a gyülekezetbe járnia, de ő önként soha nem volt Isten valódi tanúja, aki önként választotta volna a tanúságtevő életvitelt. Talán az ilyen hamis szövegekkel operálók közösségében lenne az élet a Jt. kívül? Én nem kérek az ilyen hamisan demonstrálók közösségéből!!!
Vidiripi
Katy Weaver!
Elnézést hogy ilyen későn reagálok az írásodra.
"Igazán kedves az, hogy hivatkozol rám, de nem szeretnék híres középpont lenni, mert nem ezért írok itt."
Már maga a feltételezés is hibás hogy én téged a középpontba kívánlak helyezni. Ismétlem ez NEM HELYES feltételezés.
Azért hivatkoztam rád mert az egyik testvéred hazugságot állított. Nem is vette a fáradságot arra hogy meggyőződjön arról hogy mi az igazság. Pedig elvileg ő az igazságban van. Bár én kétlem hogy valódi hívő ember lenne ha ilyen gyorsan elítél egy számára teljesen ismeretlen embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!