Milyen rossz parancs vagy tanács van a Bibliában?
Figyelt kérdés
Érdekelne szerintetek mi az a parancs vagy tanács, amit a keresztényeknek be kell tartaniuk, de az rossz, egészségtelen vagy az egyén életére rossz hatással van ha alkalmazza vagy hosszútávon nagy baja lehet belőle?2013. júl. 22. 19:17
31/32 HudsonHawk válasza:
Hűha. Sikerült Ádámtól - Hitlerig előhozni mindent...
Az Ósz.-i törvények nagyrésze tényleg nem vonatkozik a mai kor keresztényeire (öltözködés, áldozati rendszer, nők elnyomása, gyilkosság csonkítás törvények megszegéséért.
23 éves vagyok semmi kivetnivalót nem látok abban ha egy rossz gyereket OKKAL nevelési célzattal méretének megfelelően megverünk. Elsősörban az értelmére kell hatni, de van amikor egy pofon, szájraverés, kézrecsapás sem romboló hatású.
A családon belüli gyűlölet kérdésében én is így tudom, hogy az Isten felé mutatott szeretethez képest a többi eltörpül. Hisz Ábrahám is képes volt feláldozni a fiát, mert tudta, hogy képes Isten feltámasztani a halálból.
32/32 anonim válasza:
akkor a sok abortusz is rendben van, mert tudja a szüleje meg a doki aki csinálja, hogy isten majd feltámasztja? Hm, érdekes okfejtés, erre még nem gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!