Keresztény lelkületű ember /szokott/ hallgat/ni/ metal, esetleg "sátánista" /Venom, Sodom, . / tartalmú zenét? Vagy a lelkivilágát nem akarja felzaklatni?
Szeretem a metal zenét, és "sátánista" jellegűt is hallgatok. Engem nem zaklat fel, pláne azért sem, mert nem a szöveget nézem (amit úgysem értek, mert jóformán norvég vagy finn), hanem a zenét. Egyébként is nagy részük nem sátánimádó, hanem az elmúlásról, halálról szól, ami meg nem is "sátánista". Én is zenélek, az olyan számokat szeretem, amik zeneileg is nagyon jók, ami viszont egy összetákolt valami és csak provokálni és polgárt pukkasztani akar, azokat nem nagyon hallgatom.
Amúgy nem gondolom, hogy a metalzene annyira káros lenne. Sokkal rosszabb a mai pop és divatzene nagy része, ami mellesleg legalább annyira keresztényellenes tud lenni a hörgés és a szaggató gitár nélkül is.
A metalnak semmi köze sincs a sátánimádathoz.
Max a Blackmetálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!