Szerinted Isten jó tervező?
"ennek a fókának van némi oka a szorongásra"
Ennek már nem sok...
"Szerintem a terméset békés tökéletessége"
IQ error. Replace user and try again.
Valaki mindig elfelejti, hogy az ősei közül csak minden harmadik élte meg a felnőttkort (mostanában. Régebben még kevesebb).
""ennek a fókának van némi oka a szorongásra"
Ennek már nem sok... "
Lényegében nem volt könnyű halála.
""Szerintem a terméset békés tökéletessége"
IQ error. Replace user and try again.
Valaki mindig elfelejti, hogy az ősei közül csak minden harmadik élte meg a felnőttkort (mostanában. Régebben még kevesebb)."
Ok kimaradt egy z... Megesik. De csak egy hülye köt bele a helyesírásba.
Ne haragudj, de te hülyézel le engem mikor nagyobb marhaságot nem is mondhatnál ? Minden ősnek meg kellett élnie a nemzési kort. Különben nem lett ős. Mellé jelenleg minden 6. gyerek nem éli meg a felnőtt kort. Nem pedig háromból egy éli meg. Fejletlenebb országokat nem számoltam bele mert onnan nincsenek konkrét adatok.
"T.murder614! A tény az, hogy valamelyik ősöd volt a jegesmaci helyén,és a fóka helyett pl. mammut,vaddisznó...stb.És ha minden ok. volt,megköszönte a Természetnek a sikeres vadászatot. Ma a leszármazottja ugyanúgy imádkozik. Van aki nem fejlődik 20000 év alatt sem. ;-)"
Miért hiszed hogy én vagyok murder614 ? Egy vérben úszó jéghegyben mi idézi neked a vallásos motívumot ? Vagy mi utal arra hogy tökéletes alkotás ez a világ ? Nem valószínűsítem hogy túl sok ősöm lelte volna örömét imában.
Hogy a kérdésre is választ adjak.
Alapjába véve én George Carlin véleményét osztom. „Ha ez a legjobb amit az a nem létező tud, akkor be kell hogy valljam én bizony nem vagyok lenyűgözve. Ez nem egy jó munka!” saját meglátással: Ülj le fiam egyes. Igyekezz hogy év végére ha öt aláhúzással is akár, de írhassak kettest. Most jelenleg annyira vagy a kettestől mint a hangya a rocket sciencetől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!