Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerinted Isten jó tervező?

Szerinted Isten jó tervező?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 11:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"ennek a fókának van némi oka a szorongásra"

Ennek már nem sok...

"Szerintem a terméset békés tökéletessége"

IQ error. Replace user and try again.

Valaki mindig elfelejti, hogy az ősei közül csak minden harmadik élte meg a felnőttkort (mostanában. Régebben még kevesebb).

2013. júl. 3. 20:59
 32/35 anonim ***** válasza:

""ennek a fókának van némi oka a szorongásra"

Ennek már nem sok... "

Lényegében nem volt könnyű halála.

""Szerintem a terméset békés tökéletessége"

IQ error. Replace user and try again.

Valaki mindig elfelejti, hogy az ősei közül csak minden harmadik élte meg a felnőttkort (mostanában. Régebben még kevesebb)."

Ok kimaradt egy z... Megesik. De csak egy hülye köt bele a helyesírásba.

Ne haragudj, de te hülyézel le engem mikor nagyobb marhaságot nem is mondhatnál ? Minden ősnek meg kellett élnie a nemzési kort. Különben nem lett ős. Mellé jelenleg minden 6. gyerek nem éli meg a felnőtt kort. Nem pedig háromból egy éli meg. Fejletlenebb országokat nem számoltam bele mert onnan nincsenek konkrét adatok.

2013. júl. 3. 21:09
 33/35 A kérdező kommentje:
T.murder614! A tény az, hogy valamelyik ősöd volt a jegesmaci helyén,és a fóka helyett pl. mammut,vaddisznó...stb.És ha minden ok. volt,megköszönte a Természetnek a sikeres vadászatot. Ma a leszármazottja ugyanúgy imádkozik. Van aki nem fejlődik 20000 év alatt sem. ;-)
2013. júl. 4. 01:06
 34/35 anonim ***** válasza:

"T.murder614! A tény az, hogy valamelyik ősöd volt a jegesmaci helyén,és a fóka helyett pl. mammut,vaddisznó...stb.És ha minden ok. volt,megköszönte a Természetnek a sikeres vadászatot. Ma a leszármazottja ugyanúgy imádkozik. Van aki nem fejlődik 20000 év alatt sem. ;-)"

Miért hiszed hogy én vagyok murder614 ? Egy vérben úszó jéghegyben mi idézi neked a vallásos motívumot ? Vagy mi utal arra hogy tökéletes alkotás ez a világ ? Nem valószínűsítem hogy túl sok ősöm lelte volna örömét imában.

Hogy a kérdésre is választ adjak.

Alapjába véve én George Carlin véleményét osztom. „Ha ez a legjobb amit az a nem létező tud, akkor be kell hogy valljam én bizony nem vagyok lenyűgözve. Ez nem egy jó munka!” saját meglátással: Ülj le fiam egyes. Igyekezz hogy év végére ha öt aláhúzással is akár, de írhassak kettest. Most jelenleg annyira vagy a kettestől mint a hangya a rocket sciencetől.

2013. júl. 4. 05:12
 35/35 A kérdező kommentje:
Elnézést,nyilvános Bocs,akár jegesmaci!!!;-) Mulder 614. echte vallásos, éppen az ellentétem,a fókás a jó arc. Bár ez nem vallásfüggő. Úgy értettem,M.614 gondolkozzon el a képen,hogy pár tízezer éve az egyik őse pont így küzdött a létfenntartásért,amint ezt kedves kollégánk-nevezzük T. 30-as hozzászólónak-prezentálta nekünk. Egy szösszenet a gyönyörű és valóságos -és nem túlidealizált-Életből és ha a bevásárlóközpontok nem lennének tömve élelmiszerrel,bizony Ő is medveként viselkedne,vagy éhenhalna.A létfenntartás ösztönénél nincs erősebb,csak az embernél:lustaság,beletörődés,önelhagyás,nyájszellem...És Mulder! Nincs igazad! Amilyen a világ,annak Te is részese vagy,általad is olyan,amilyen. Nem másra kell mutagatni és vallási frázisokat puffogtatni ,érdemi cselekedetek nélkül. Mert"Bűnösök közt,cinkos aki néma". /csak tudnám ki írta,de nem ugrik be.../Köszönjük a macis képet,idevágó volt!:-)
2013. júl. 4. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!