Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerinted Isten jó tervező?

Szerinted Isten jó tervező?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 11:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%

De :)

Éppen ezért a férfi azzal vétett nagyobbat, hogy a feleségére hallgatott

Isten ugyan is a férfit nevezte ki család főnek, az asszony kiegészítő segítő.

Persze itt nem arról van szó, hogy a férfi zsarnok meg verekedő uralkodó legyen....

Ádám mint család fő Évától el kellett volna utasítania azt hogy egyen és megmaradni Isten parancsolatai mellett.

Így Ádám a feleségét választotta Isten helyett, vagy is az örök életét felcserélte egy vonzó szép, ás buta lázadó Nőért, ami ideig óráig tartott a tökéletlenség bejötte után.

Katy Weaver

2013. jún. 26. 22:03
 22/35 anonim ***** válasza:
Szerintem Isten többet jobban és milliószor bonyolultabban tervezett meg a világban mindent, mint ahogy azt valaki el tudná képzelni. Szerintetek ennyi a világ amit itt látunk? 5 érzékszerv és kész? Ugyan. Sok embernek van 6-dik érzéke is, ráérez dolgokra, csak éppen ez nem bizonyítható tudományosan így csak 5-öt ismerünk el. Szerintem ennél még több van.
2013. jún. 27. 00:14
 23/35 A kérdező kommentje:
Ez a sok sületlenség mind az ismeretek hiányából és a vallási bigottizmusból ered. Gondolom mindenki genetikus,kutatásokat végez a biológia területén,hogy olyan kijelentéseket tesznek,amin igazi tudósok csak röhögnek. A ismeretek hiánya úgy látom sokakat tudóssá tett. A Bibliában egy mondat sincs,amit ne tudtak volna már akkor,ehelyett konkrét tárgyi tévedések. Mondok néhányat,ha kíváncsiak vagytok!!!
2013. jún. 27. 15:43
 24/35 anonim ***** válasza:

Te mennyi biológiai kutatást végeztél el, hogy így tudod ? Nem akarok vádaskodni, de nem tetszik ahogy a vallásról beszélsz. Nem egy nátha vagy valami hasonló dolog, amit jobbról balra lehetne tenni. Isten jó tervező, hiszen megtervezett Téged is , és megengedi , hogy ne higyj benne. Ha akaratod ellenére kellene hinned vagy ilyenek, akkor megérteném a felháborodásodat. De így, hogy élsz, lélegzel van két kezed, két lábad és látsz, hallasz és érzel nem. Van aki úgy is hisz, hogy nem kapta meg ezt vagy azt, Neki több oka lenne nem hinni, de mégis megteszi. A végére pedig ennyit :

"Padre, én nem hiszek Istenben! - Isten azonban hisz benned, fiam." / Pio atya/

Köszönöm, hogy kiírtad a kérdést és , hogy válaszolhattam rá. :) A dolgom ennyi volt.

2013. jún. 27. 22:59
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy elméletben jó, de a gyakorlatban csapnivaló,

épp olyan, mint teremtménye az ember.

Madarat tolláról, istent teremtményéről (ismerni meg).

2013. jún. 29. 16:26
 26/35 A kérdező kommentje:
A nagy szólamok helyett ...szerintem inkább a genetika volt a tervezőm,meg a véletlen,hogy a többmillió ...sejt közül éppen én,vagy te. Ez a tény,a többi merő süketelés.
2013. jún. 29. 23:20
 27/35 anonim ***** válasza:
Ha ezt ilyen biztosan tudod, mi szükség volt a kérdésedre? Ezek szerint, arra volt szükséged,hogy okosabbnak hidd magad azoknál a "gyengének" ki kiáltott embereknél akik hisznek Istenben és követik. Ebben az esetben, bár ne írtam volna, mert így részt vettem a bolond unalom űződben.
2013. jún. 30. 15:05
 28/35 A kérdező kommentje:
Elnézézést,nem unalom űző és lehet,hogy kicsit sarkosan fogalmaztam. Tényleg kíváncsi vagyok embertársaim véleményére teljes tisztelettel,bár nekem is van véleményem...
2013. jún. 30. 15:13
 29/35 anonim ***** válasza:
:) Akkor máskor ne ennyire sarkosan. Ha pedig valóban kíváncsi vagy a véleményükre, az teljesen rendben van .
2013. jún. 30. 15:20
 30/35 anonim ***** válasza:

Mulder614 első hozzászólásához.

Szerintem ennek a fókának van némi oka a szorongásra. [link]

Szerintem a terméset békés tökéletessége csak a te fejedbe létezik...

2013. júl. 3. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!