Szerinted Isten jó tervező?
De :)
Éppen ezért a férfi azzal vétett nagyobbat, hogy a feleségére hallgatott
Isten ugyan is a férfit nevezte ki család főnek, az asszony kiegészítő segítő.
Persze itt nem arról van szó, hogy a férfi zsarnok meg verekedő uralkodó legyen....
Ádám mint család fő Évától el kellett volna utasítania azt hogy egyen és megmaradni Isten parancsolatai mellett.
Így Ádám a feleségét választotta Isten helyett, vagy is az örök életét felcserélte egy vonzó szép, ás buta lázadó Nőért, ami ideig óráig tartott a tökéletlenség bejötte után.
Katy Weaver
Te mennyi biológiai kutatást végeztél el, hogy így tudod ? Nem akarok vádaskodni, de nem tetszik ahogy a vallásról beszélsz. Nem egy nátha vagy valami hasonló dolog, amit jobbról balra lehetne tenni. Isten jó tervező, hiszen megtervezett Téged is , és megengedi , hogy ne higyj benne. Ha akaratod ellenére kellene hinned vagy ilyenek, akkor megérteném a felháborodásodat. De így, hogy élsz, lélegzel van két kezed, két lábad és látsz, hallasz és érzel nem. Van aki úgy is hisz, hogy nem kapta meg ezt vagy azt, Neki több oka lenne nem hinni, de mégis megteszi. A végére pedig ennyit :
"Padre, én nem hiszek Istenben! - Isten azonban hisz benned, fiam." / Pio atya/
Köszönöm, hogy kiírtad a kérdést és , hogy válaszolhattam rá. :) A dolgom ennyi volt.
Lehet, hogy elméletben jó, de a gyakorlatban csapnivaló,
épp olyan, mint teremtménye az ember.
Madarat tolláról, istent teremtményéről (ismerni meg).
Mulder614 első hozzászólásához.
Szerintem ennek a fókának van némi oka a szorongásra. [link]
Szerintem a terméset békés tökéletessége csak a te fejedbe létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!