Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ez szerintetek is lehetséges?...

Ez szerintetek is lehetséges? Józan ész az ezt diktálja. Helyesírásért bocsesz de nem Magyar országi vok,

Figyelt kérdés

Na én elfogadom az evolúció elméletet. Meg mindent amit a tudósok mondanak. Tudom azt is , hogy a Biblia tele van hibákkal ezért sem lehet igaz.

De kell lenni valakinek vagy valaminek aki által ez az egész evolúció lezajlott. Érdekes , hogy azok az emberek akiknek leáll a szívük és visszatérnek mind beszámolnak arról , hogy : békét , nyugalmat éreztek. és fantasztikus érzés volt. Mindenki beszámol arról , hogy valami fénylénnyel találkozott.

Szerintem az evolúció igaz. És az életnek van értelme. Jókat bulizni , család , haverok, szerelem, szeretet , barátság stb. De a halál az nem a vég :)

2013. jún. 24. 22:43
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

"Szóval szerinted addig nem halott senki míg tökéletesen szét nem málik az agya. Számomra ez új, mond el az orvosoknak is, hogy aki nem lélegzik és nincs keringése sem az attól még nem halott. Biztos gratulálni fognak neked."

Bizony a biológiai halál egy irreverzibilis folyamat. Ezt az orvosoknak nem kell megmondani, tudják maguktól is. Az agyműködés végletekig történő lelassulása/leállása (rajtad kívül, akinél ez állandósult állapot), hypothermiában lehetséges. Egyébként agysejt, pláne az egész agy csak akkor áll le, ha elpusztul.

Nyilván a klinikai halál fogalmával nem vagy egészen tisztában. Az orvosokkal ellentétben. Ők is az agytörzsi reflexekkel kezdik vizsgálni, hogy halott-e valaki (már ha nem ismert valami gátló hatás).

"Végül pedig ha a riport nem meggyőző, keress rá a neten bárhol, ezer számra dobja ki a találatokat."

Engem nem érdekelnek az bárhol talált dolgok. Engem a hiteles helyen talált dolgok érdekelnek.

"Ja és a Discovery is hazugság gyáros ugye?"

Ha visszalapozol két oldalt, ezt írtam:

"A Discovery nem tudományos csatorna, az egy tudománybulvár csatorna. Arról csinál műsort, amire igény van."

A Discovery arra megy, hogy eladja magát. Az ismeretterjesztő csatornák kereskedelmi adója, a reklámbevétel a lényeg, ahhoz meg nézettség kell. Nézettséghez nem a hypercapnia következtében destabilizálódó lipid-peroxidációs rendszerről kell beszélni, hanem szellemekről, meg testen kívüli élményekről. A lényeg a szenzáció, nem a tények.

2013. jún. 26. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!