Ez szerintetek is lehetséges? Józan ész az ezt diktálja. Helyesírásért bocsesz de nem Magyar országi vok,
Na én elfogadom az evolúció elméletet. Meg mindent amit a tudósok mondanak. Tudom azt is , hogy a Biblia tele van hibákkal ezért sem lehet igaz.
De kell lenni valakinek vagy valaminek aki által ez az egész evolúció lezajlott. Érdekes , hogy azok az emberek akiknek leáll a szívük és visszatérnek mind beszámolnak arról , hogy : békét , nyugalmat éreztek. és fantasztikus érzés volt. Mindenki beszámol arról , hogy valami fénylénnyel találkozott.
Szerintem az evolúció igaz. És az életnek van értelme. Jókat bulizni , család , haverok, szerelem, szeretet , barátság stb. De a halál az nem a vég :)
A halálközeli élmények - amit csak az emberek harmada érez! - már elég jól ismertek, nagyjából tudjuk, hogy mitől vannak és elő lehet idézni életveszély nélkül is.
Ezek az agy és a szem működéséből következnek, isten nem kell hozzá. Persze ettől még létezhet - csak nem kell.
Most erre mit mondjak?
Én Isten gyermeke vagyok de te lehetsz a majmoktól.
"Biológiailag ennyire tökéleteset a véletlen nem tud alkotni."
Mennyire tökéleteset.
"Én Isten gyermeke vagyok de te lehetsz a majmoktól."
Ha én majomtól vagyok, akkor létezem. Ha te egy képzeletbeli lény által kitalált lény vagy...
A Discovery nem tudományos csatorna, az egy tudománybulvár csatorna. Arról csinál műsort, amire igény van.
Akinek leáll az agya, az már nem tér magához többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!