Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Akik elfogadják a tudományt...

Akik elfogadják a tudományt és annak tényeit, elméleteit, de a teremtőt is, azok hogy csinálják?

Figyelt kérdés
Én most gondolkodtam el rajta egy jó 20-30 percet,és sehogy se tudom elképzelni hogy akkor hol kezdődne az egyik (a tudatlan természeti törvények) és hol a másik (egy minden fölött álló lény).Nem tudnám a világtörténelmet se összerakni?Nem tudnám hogy akkor most mi értendő szimbolikusan akármelyik szent könyvből (már ha egyáltalán valamelyik könyvben leírt istenséget követjük.Egyéni istenképpel rendelkezőket is kérdezem) és mi komoly?Mettől meddig hinném el amit olvasok a szent iratokban és mettől meddig kurdítanám meg akár a vallásos sztorit akár a tudományos sztorit.Bár lehet hogy esélyem sincs rájönni mert én a tudományt fogadom el.Na mindegy,akik megosztottak (tehát nem fogadják el egyiket se teljesen) azoktól várom a választ.

2013. máj. 15. 14:06
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Na,úgy látom,hogy a tények sorolása után a vallásosak be is kussoltak,mert elfogytak a semmitmondó érveik. Mindig ez van!
2013. júl. 6. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!