Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kent Hovind teológus a világ...

Kent Hovind teológus a világ legokosabb embere?

Figyelt kérdés

Megnéztem az előadásait a youtubeon és úgy néz ki, hogy ez az ember a valaha élt legnagyobb polihisztor.

Ezekhez a témákhoz mind ért: sejtbiológia,biokémia,állattan,asztrofizika,csillagászat,kozmológia,geofizika és geológia,földrajztudomány.

2013. máj. 10. 23:15
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

A videóban nem hangzik el, hogy az e coli ostoránál sokkal egyszerűbb felépítésű ostorok is megtalálhatóak a természetben.

Nem hajlandóak figyelembe venni, hogy az ostor komponensei eredetileg más feladatot is elláthattak mint az ostor kialakítása és működtetése.

2013. máj. 19. 11:15
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, a tényt és az elméletet kicsit megkavartam, ezért bocs.

De nem is ez volt a lényeg. A lényeg, hogy mindkettő bizonyított, attól eltekintve, hogy magát a folyamatot akármilyen okból is, de lehetetlen megismételni.

Ez a szóban forgó evolúció esetében már csak azért is igaz, mert 150 éve folyamatosan támadnak egyesek, de ennyi idő alatt egyetlen más alternatíva sem született, ami megintcsak erősen stabilizálja az evolúció modelljének helyességét.

(Ja, egyébként szerintem elvárható, hogy ha az ember érveket próbál felhozni valami mellett, akkor ne egy szó szerinti választ másoljon be valaki mástól. Szemmel láthatóan ezért is nem sikerült igazán értelmezni, mivel nem a saját gondolataid voltak.)

2013. máj. 19. 13:24
 33/39 anonim ***** válasza:
14%

Nem én nem tudom értelmezni hanem te. Én nyitottam fel a szemed, hogy hülyeségeket beszélsz.

Az pedig semmit sem stabilizál, hogy nem állt elő senki egy másik körmönfont teóriával. Csak annyit, hogy ha nem tudjuk, nem találgatózunk. Ennyi

2013. máj. 20. 02:54
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezőnek:

Ennyit tudtál kihámozni belőle? Milyen más funkciót?

Ha csak egy rész hiányzik belőle már nem jó semmire. Nem igazán vágod mi?

Nehogy már úgy üljünk neki egy autó motorját csinálni, hogy foggalmunk sincs semmiről, majd útközben kitaláljuk és beépítjük, de addig is betesszük a kocsiba és toljuk, mert nekünk kocsira szükségünk van, csak még nncs mi meghajtsa. Ez lenne a logikád?

2013. máj. 20. 02:58
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

Elnézést, nem autó motorját csinálni, hanem megépíteni. (van különbség,)

Bocs de csinálni már kész alaktrészekből lehet, viszont motort megépíteni a semmiből kell úgy hogy az alkatrészeket is te találod ki és készíted el.

2013. máj. 20. 03:00
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Épp az a lényege a kérdező válaszának (amit már megint nem sikerült megértened), hogy az ostorhoz szükséges molekulák és sejtalkotók megtalálhatók máshol is a sejtben, más funkciókat is ellátnak és elláttak már a csillók megjelenése előtt.

Másrészt meg azért ne túlozz! Véletlen összekavartam két dolgot, erre te már azzal jössz, hogy te nyitottad fel a szemem? Ennyi erővel te meg minden kommentedben írtál valami zagyvaságot, amire rávilágítottam a válaszaimban, ezek szerint te akkor egyenesen megvilágosodtál a válaszaimat olvasva ;)

2013. máj. 20. 09:12
 37/39 A kérdező kommentje:

Te nem vágod.

Az ostor alkató részeinek nem kellett mindig ostort alkotniuk, ez e coli ostora valószínűleg egy anyagcserében résztvevő szervecske lehetett korábban, amit egy mutáció motorrá változtatott.

Az e coli ostorának szerkezete rendkívül hasonlít ahhoz, amit a Yersinia pestis arra használ, hogy a mérgeket befecskendezze a sejtekbe.

Az FlgI fehérje szükséges az E. coli ostor működéséhez, ha az ezt kódoló gént eltávolítjuk a genomból, az E. coli ostora nem működik, viszont ez a fehéjre hiányzik az összes Gram-pozitív baktériumból tehát az "EÖ" rendszernek van egy olyan változata, amelyből hiányzik az egyik alkotórész, mégis működik.

2013. máj. 20. 21:24
 38/39 anonim ***** válasza:
elsöhöz azt füzném hozzá hogy az evolúció tudományos elmélet amit apróbb részekben lehet cáfolni de a teremtés egy hitvallás amit nem lehet cáfolni mert majdnem minden részlete ki van gondolva ami pedig nincs arra meg azt mondjátok hogy isten útjai kifürkészhetetlenek
2014. jan. 1. 14:07
 39/39 anonim ***** válasza:
Gabreol, csodálkozom, hogy még nem fogyott el a türelmed...
2014. dec. 24. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!