Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kent Hovind teológus a világ...

Kent Hovind teológus a világ legokosabb embere?

Figyelt kérdés

Megnéztem az előadásait a youtubeon és úgy néz ki, hogy ez az ember a valaha élt legnagyobb polihisztor.

Ezekhez a témákhoz mind ért: sejtbiológia,biokémia,állattan,asztrofizika,csillagászat,kozmológia,geofizika és geológia,földrajztudomány.

2013. máj. 10. 23:15
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
50%

Ha valóban megnézted volna, akkor azt is láthattad volna, hogy nem csak a saját munkája az a 14 órás előadás anyag. Egyrészt mindig többesszámban beszél, másrészt tudósok munkájából szívesen idéz.

De te miért is gondolod, hogy téved? Azt hiszed, hogy te ehhez az összes témához értesz és így zsigerből az összeset tudod cáfolni? Lehet ám! Még mindig nem akadt senki, aki cáfolná a Teremtést, pedig jó ideje hirdetve van ez a lehetőség és a pénz is szép mellé. Neki lehet futni.

2013. máj. 10. 23:33
 2/39 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem értek mindenhez úgy mint Hovind de amit például a termodinamikáról mond az hülyeség mert ha igaz lenne amit mond akkor hópelyhek sem léteznének.
2013. máj. 10. 23:36
 3/39 A kérdező kommentje:
És a szalmabáb érvelést alkalmazza amikor azt mondja, hogy az evolúció szerint egy kőből lett az élet.
2013. máj. 10. 23:38
 4/39 anonim ***** válasza:
77%

Legokosabb? Hagyjuk már!

Legnagyobb önjelölt csalója inkább... Tudományos végzettsége nincs, a teóriái azon felül, hogy logikátlanok, teljesen bizonyítatlanok, mindenbe belekontárkodik, és a tudományos elméleteket addig csűri-csavarja, amíg valóban valami képtelenség jön ki belőle, de már köze sincs az eredeti elmélethez. Lsd. egy kőből lett az élet.

2013. máj. 10. 23:50
 5/39 anonim ***** válasza:
42%

Tegnap Leírtam, hogy nem egy témáról beszél egyszerre

Tegnap volt szerencsém bele nézni a 6x24. órás nap teremtésének bizonyításába.

azt tapasztaltam, hogy a banántól kezdve amit a Bátyjai elvettek tőle a családi hátteréig mindenről beszélt,bele értve az ár-apály jelenségig, amit mindenki ismer csak arról nem mi a bizonyíték a szó szerinti 6 napos teremtésről.

Egyszerre több témát fejteget egyik témáról a másikra ugrik, s annyira tanult szavakat használ, hogy szinte megtéveszti az embert, hogy milyen okos.

Egyébként Jézus a következőket mondja:

25 Ekkor szólt Jézus, és ezt mondta: „Nyilvánosan dicsérlek, Atyám, égnek és földnek Ura, mert elrejtetted ezeket a bölcsek és a műveltek elől, és a kisgyermekeknek kinyilatkoztattad őket. Persze most ez nem azt jelenti, hogy valaki nem lehet tanult, De az iskolája semmit nem ér, ha nem Isten szerint alkalmazza a Tanításokat az életében

Katy Weaver

2013. máj. 11. 00:15
 6/39 anonim ***** válasza:
54%

1:

A hiteles cafolathoz eleg, ha annyit adok, amennyit ti adtok az isteni teremteshez? Vagy valodi bizonyitekot kovetelnetek, ahogy mi is tesszuk forditott esetben.

Nem isteni beavatkozas tortent, mert:

-Igy rosszul van megirva,

-Ezt erezni kell, sajnalom, h nem erzitek,

-Dr James Ihavenonameinscience 23 eves kutatasai eredmenyekepp hihetetlen bizonyitekokat talalt a cafolatra,

-Nietzsche megirta, es nem adott ihletet neki senki,

-A termeszeti torvenyek almomban szoltak hozzam, es ok bizonyitjak a leghitelesebben, h ok tettek.

Szerintem ez elfogadhato es meggyozo szamotokra, ha mi is csak ilyen valaszokat kapunk, mikor a teremto utan erdeklodunk. Ezek durrantjak el a veres vita startpisztolyat mindig itt.

Ki az a K. Hovind? (koltoi, hiszen annyit lattam mar ezt a nevet -bar csak itt-, hogy ra fogok keresni)

Olyan, mint az ufosok istene, Erich von Däniken?

Az o attoro bizonyitekokat sejteto meglatasai csak uresen hagyott, nyitott kerdesek, melyeket soha nem fog zengeni az osszes media. Hopp, alljunk itt meg. Ez meg csak azert lehet, mert a nagyhatalmak nem akarjak, h kideruljon, sotetsegben tartanak minket. Pedig, ha olyan attoro lenne, sokan terdre hullananak, es vallasosak lennenek. Affele modern kori Tamasokkent.

2013. máj. 11. 18:21
 7/39 anonim ***** válasza:
35%

Az egyetlen problémám az ateistákkal a következő: Állandóan bizonyítékokat követelnek tőlem a teremtésre, mikor világosan elmondom, hogy én ezt csak hiszem. Viszont azt hangoztatják, az evolúció tudományos tény, és vérig vannak sértve, ha azt merem mondani, hogy ők is csak hisznek az evolúcióban, miközben az ELMÉLETÜK ezer sebből vérzik, és számtalan nagyon komoly kérdésre az evolúcióval kapcsolatban nincs semmilyen válaszuk, de szerintük még is én vagyok a hülye.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2013. máj. 14. 04:55
 8/39 Makoscsiga ***** válasza:
82%

"Megnéztem az előadásait a youtubeon és úgy néz ki, hogy ez az ember a valaha élt legnagyobb polihisztor. "

Mindig őszinte megdöbbenéssel szembesülök azzal, hogy embereket milyen rémesen egyszerű, rendkívül primitív módszerekkel is átverni.

2013. máj. 14. 05:12
 9/39 anonim ***** válasza:
83%

"Mindig őszinte megdöbbenéssel szembesülök azzal, hogy embereket milyen rémesen egyszerű, rendkívül primitív módszerekkel is átverni."

Egy szó: szarkazmus...

2013. máj. 14. 11:27
 10/39 anonim ***** válasza:
25%

Régebben én is úgy álltam hozzá Hovindhoz mint itt a legtöbb ember. Viszont egyszer vettem a fáradtságot és végignéztem a videóját. Én sem értek mindennel egyet, mint azzal a kijelentéssel sem, hogy az evolúcionisták szerint egy kőből lett az élet, viszont sok esetben megválaszolja a feltett kérdéseket egész logikusan. Sajnálom, hogy az emberek csak úgy tudnak azonosulni bizonyos dolgokkal, hogy vagy elfogadják 100%-ban, vagy elutasítják 100%-ban. Tudni kellene kihámozni a mondandóból a számunkra hasznos dolgokat és a többivel nem foglalkozni.

Az pedig ahogy az evolúciót ábrázolja őslevesként és ebből kellett volna kimásznia minden élőlénynek, köztük a növényeknek is akiknek lábuk sincs, nos aki ebben logikát lát és tiszta "tudományt" annak hiába is próbálnék elmagyarázni bármit is. Akár én akár Hovind.

A vicc az egészben pedig az, hogy az evolúcionisták úgy állítanak be minket hívőket akik makacsul ragaszkodnak olyan dolgokhoz amik a bibliában le vannak írva, de azt nem veszik észre, hogy ők pedig csak azt szajkózzák amiket a "tudósok" adnak a szájukba. Kérdem én hol itt a különbség köztünk és köztetek? Csak másban hiszünk, de semmi más.

2013. máj. 14. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!