Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények! Akinek élete...

Keresztények! Akinek élete végéig nem lesz házastársa, az szűzként hal meg?

Figyelt kérdés
Tehát simán vannak olyan emberek, akik nem kellenek senkinek. Vagy azért mert rondák, vagy betegek/nyomorékok, vagy csak a személyiségükben nem látja meg senki a szépet. Vagy nincs is egyáltalán. Vagy egyéb probléma van velük, és életük végéig nem lesz házastársuk. Ők megszívták?
2013. máj. 6. 20:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Bizony, úgy néz ki. De most mi a lényeg? Az, hogy az ember elveszítse a szüzességét, vagy az, hogy társra találjon?
2013. máj. 8. 23:57
 22/25 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

Most vagy csak kötekedni akarsz vagy magad sem tudod mit kérdeztél eredetileg. Nem arra vonatkozott a kérdés, hogy úgy általában megdugnak e valakit egy buli vagy sem, hisz ott a felszólítás: Keresztények. Azaz itt arra gondolhattál, hogy mivel a keresztények nem élhetnek házasság előtt szexuális életet így azok akik nem házasodhatnak valamilyen okból azok megszívták e. Ha pedig roszul gondolom, akkor legközelebb légyszíves körültekintőbben fogalmazni, mert ebből a salátából ezt lehetett kihámozni.

A logikádat értem amit legutoljára írtál, csak az éppen egészen más szituációt vázol fel. Ott már arról írsz, hogy lehet egy nő csúnya, még van aki megtolja. Persze, részegen, mikor az ember magáról sem tud. De józanon... Nos, remélem így már világos mit miért írtam.

2013. máj. 9. 06:24
 23/25 A kérdező kommentje:

ma 06:24

De, tudom mit kérdeztem. Ez a kommentem nem egészen a kérdéshez kapcsolódott, inkább arra akartam rácáfolni, amit előbb állítottál. Ehhez most nemigen jön hozzá sehogy sem a kereszténység, de nem is az volt most a cél. Kötekedni meg nem szokásom.

2013. máj. 9. 07:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Figyú ez baromság. Ilyen vallási fanatizmus csak a középkorban volt. Ma már inkább a hormonok a nyerők. Szexelni pedig mindenki szexel, még a nagy hívők is.
2013. máj. 10. 12:13
 25/25 anonim ***** válasza:

Frank N. Stein:

"Alapvető? Nem vagy te sem tisztában ennek a fogalomnak a jelentésével. Alapvető az, ami nélkül meghal az ember. A szex nem az. Ne magadból indulj ki, vannak még normálisan működő emberek, akik nem erre építik az életük és a kapcsolataikat."

Te nem vagy tisztaban alapveto dolgokkal. Ha nem eszel, vagy iszol, akkor csak te halsz meg. Nagy ugy. Ha nem szaporodsz, nem orokited tovabb a genjeidet, ami alapveto es egyetlen eleme a fajok fenntartasanak, a genetikai szingazdagsag kialakitasanak. Es, csak a szoismetles kedveert a szexualis vagy, stb genetikailag kodolt, csak h ne haljon ki a faj, ha mindenki igy gondolkodna, mint te.

Es mert az illeto nem felreertelmezhetetlen, paragrafus-szeru mondatban nyilatkozott, nem elegendo bizonyitek arra, h itelkezz felette, szemen kopve ezzel a vallasodat.

2013. máj. 11. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!