Felismernék az emberek Jézust, ha ma újra eljönne vagy újra megfeszítenék?
Ha ma ÚJRA eljönne,semmit sem tudnának tenni ellene,mert
1) Isten dicsőségében jön majd el(Istenünk megemésztő tűz)
2) Elválasztva/rekesztve/ a bűntől-hozzá az nem érhet
Ha újra "bűn hasonlatosságának a testében" ma eljönne,ugyanazt a védelmet kapná Istentől,mint 2ezer éve,mert csak akkor feszíthették keresztre,amikor eljött az ideje-előbb nem ölhették meg.
Megjegyzem:AZÉRT ölték meg,mert Istennek vallotta magát(és az is!). Ma azokat,akik istennek mondják magukat,nem ölik meg,hanem trónra helyezik.Akik Krisztuséi,azokat ma is gyűlölik,üldözik,sőt meg is ölik-mivel az Ő húsa,csontja,teste ők,ezért tulajdonképpen ma is Őt ölik meg újra és újra.
Kedves 10-es, miért trágya, ez történne valóságban.
Fehérkövecske
Köszönjük Emese. Ha visszatérsz a fantáziavilágodból majd szólj.
"#11 írja: Akik Krisztuséi,azokat ma is gyűlölik,üldözik,sőt meg is ölik-mivel az Ő húsa,csontja,teste ők, ezért tulajdonképpen ma is Őt ölik meg újra és újra."
-ez így van,sajnos, nagyon jól látod.
Kérdés hogy mi lenne Isten szándéka egy újabb eljövetelnek.
Az én kérdésem lényege pedig az, hogy az emberek felismernék-e egyáltalán, megértenék-e a tanítását vagy ugyanúgy félreértenék v nem értenék, mint 2000 éve.
Kérdésedre válaszoltam szerintem, Jézus felett nincs hatalma az embernek, tehát nem tudnák megölni, ha újra eljönne, mivel azért halt meg, mert ő ezt vállalta, nem azért mert az emberek úgy akarták. Halálával átválalta az emberiség bűneit így megtisztítva azt, csak el kell fogadnod és hinned benne.
Jézus következő eljövetele, szintén a jelenések könyvére támaszkodva, angyalok seredgével jön el, minden ember felismeri, hogy ez milyen módon történik szintén nem lehet tudni, de nem tanítani, hanem ítéletet mondani jön.
Akik felismerik, aki megismerik és akik szeretik Őt -
azoknak mondja:
Δεῦτε, οἱ εὐλογημένοι τοῦ πατρός μου, κληρονομήσατε τὴν ἡτοιμασμένην ὑμῖν βασιλείαν ἀπὸ καταβολῆς κόσμου·
Jertek, Atyám áldottai, és vegyétek az országot, mely nektek készíttetett a világ kezdetétől(Mt 25,34)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!