Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak itt a lányok, fiúk képeket kitenni magukról? Nem féltek hogy felismernek?
Néha az én fejemben is megfordul, hogy megkérdezzem itt az embereket hogy jól nézek-e ki de nem igazán merem, lehet hogy rossz kezekbe kerülne a kép vagy felismernének.
Az ismerősök persze agyon dicsérnek, de az szubjektív vélemény.
Ti nem féltitek a képeiteket? (FB-n nincs kint profilképem, mielőtt azzal jönnétek hogy ott úgy is látnak )
Soha az életbe nem töltenék ide fel képet! Én meg vagyok elégedve magammal ha másnak nem kellek így az már az ő baja. Viszont amit adott a természet azt próbálom minél jobban kihasználni. Nem értem azokat az embereket akinek nincs Fb kinn fényképük? Ennyire nem tudjátok elfogadni magatokat hogy nap mint nap szembesüljetek azzal kik is vagytok.. Miért várod el ,h egy lány/fiú meglássa benned az értéket ha te magad sem vagy képe erre...
Sose késő változni!!!!!!!!!
27F
Egyszer poénból kiraktam egy pocsék képet magamról kérdésbe, csak rosszul sült el. Mindenki azt hitte, le akarom járatni azt, aki a képen van - utána tettem fel magamról normális képeket, hogy tisztázzam, egy vicc volt az egész, végül hallgathattam, milyen pocsékul nézek ki, keressek fodrászt/kozmetikust/stylistot, és utána merjek utcára kimenni.
Szóval a vicc senkinek se esett le, azóta nem kíséretezek ilyenekkel.
Amúgy, mivel viccből tettem ki, nem zavart volna, ha bárki felismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!