Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik magukról a kis tinipic$ák, hogy nők?
Úristen, hát ha ez igaz. Akkor hülyébbek mint hittem. Szerintem már annyira nincs agyuk hogy komolyan azt hiszik, hogy ők már 16 évesen érett nők, mert smink stb.
Sőt már 2 gyerekes anyukák(fejben) és keresik a tökéletes partnert aki képes lenne ellátni a családját, biztos ezért az idősebb férfiak utáni vonzalom ÁÁHÁÁ, végül is tök logikus. És persze ilyen hülye mentalitással még el is hiszi magának amit gondol, azt cseszegeti a fiúkat hogy milyen lámák... fúú
"Sőt már 2 gyerekes anyukák(fejben) és keresik a tökéletes partnert aki képes lenne ellátni a családját"
Ez butaság. A f@szt, meg a pénzt keresik.
Igen azt keresik, mert közben megcsalják a képzelet belli férjüket is, egyébként csak a hülye gondolkodásuk próbálom leírni, én is halottam már cifra dolgokat, komolyan az ennél nagyobb, legnagyobb hülyeség, arra hivatkozni mit tudom én mivel kapcsolatban, hogy óóó neki kell majd szülni, meg 9 hónapon át terhesnek lenni.
Fúúhhú ja majd ha már ott tart talán számítani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!