Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan lányokról, akik kb. naponta raknak fel magukról új pózolós képeket facebook-ra?
Figyelt kérdés
Én belátom, hogy sokan nagyon szépek, de csak engem idegesít ez az állandó pózoláshiány náluk?2012. febr. 26. 22:08
1/14 anonim válasza:
Háát, kissé furcsa. Eleve az, hogy ennyire ráér, meg szereti magát mutogatni, nem a legszimpibb. Legyen pár ízléses képe, aztán kész. Ha összejönnék egy ilyennel, tuti mondanám neki, hogy ha lehet szokjon le erről.
3/14 anonim válasza:
aha engem is irrizál, főleg amikor telóval beállnak vamai béna pózban a tükör elé -.-
5/14 anonim válasza:
Hát nekem van egy ismerősöm aki egy óra alatt 1 képet posztolt ki facebookra amik aszt ábrázolják hogy ül a webkamera előtt és idióta fejeket vág.
6/14 anonim válasza:
Idióta én azt mondom.Van ilyen ismerősöm,már 21 éves,és azontúl hogy idióta,még szánalmas is :D
7/14 anonim válasza:
Ezek a lányok figyelem és szeretethiányosak.
Ezek a lányok; fiúk többnek érzik magukat a lájkoktól. Amolyan ego-növelő szer ez. Az önmegvalósítási hiányukat ezzel pótolják.
Én azt mondom, bár ez inkább tény, hogy aki egyetlen egy lájktól is többnek érzi magát, annak pszchiológiailag nincs valami rendben belül.
8/14 anonim válasza:
Szerintem van egy ismerőse(pl. suliban látta és felismerte így az ismerőse) aki tetszik neki és próbál versengeni a többiekkel ,hogy levegye a lábáról azt aki tetszik neki.
9/14 anonim válasza:
Szét nyalnám és kefélném mindet! Az összes kis apuci szemefényét, hogy follyon az arcukon a friss ge...
Egy igazi farokimádó ribit akarok!!! Nem olyan prűd fapic$át ami most van!!!
10/14 anonim válasza:
Azt hogy belevalók. Linkelj néhányat köszi :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!