Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan lányokról, akik kb. naponta raknak fel magukról új pózolós képeket facebook-ra?
Figyelt kérdés
Én belátom, hogy sokan nagyon szépek, de csak engem idegesít ez az állandó pózoláshiány náluk?2012. febr. 26. 22:08
11/14 anonim válasza:
Szerintem el vannak magukkal mint a "befőtt".De nem csak lányok, hanem fiuk is vannak ilyenek.Az ilyen azt hiszi,hogy körülötte forog a világ.És arra vágyik,hogy mindenki csak őt csodálja.De vannak normális szép lányok és fiuk is akik nem raknak ki magukról egy tucat képet, mert nekük legalább eszük is van.
12/14 anonim válasza:
Jól teszik ! Így szedik össze a kapcsolatokat amire az életben építhetnek.
13/14 anonim válasza:
Utolsó gondolom te is ezt csinálod, azért mondod ezt.Végülis csináljanak amit, akarnak.De ahoz, hogy érvényesüljenek nem kell egy tucat képet kirakni magukról.Mint ahogy te ezt gondolod. Képzeld én annélkül is jól érvényesülök az életben az adottságaim miatt.És az ismerőseim közt akadnak olyanok akik mindenkivel ismerkednek, ezen a közösségi oldalon és mindent kiraknak magukról és mégis mindenki lerázza őket.És amugyis ez egy nagy marhaság ez az oldal, már jó hogy azt nem irom ki ,hogy hol lakom és mennyi pénzem van,hogy majd egy betörő kiraboljon!
14/14 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm. Ha nem is naponta de heti 5-öt biztosan feltett.... letiltottam a francba, nagyon nem érdekelnek a képei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!