Miért van még szükség az Isten hipotézisre?
"Mert, hogy ott mást szerintem nem lehetne csinálni. Az egész halál utáni öröklét arról szólna, hogy dicsérem az Urat"
Szerintem ezt nem állította az, akit megszólítottál.
Egyébként is, honnan veszed ezt a túlvilág-képet? Bibliai leírásokból, jobban mondva belemagyarázásból?
Egészen más túlvilágképet ismerek, és az egyáltalán nem arról szól, hogy minden statikus, változatlan, és dögunalmas. Mitől lenne az? Abban az állapotban is tudatos lények léteznek, akik hatással vannak a környezetükre.
"Szerintem ezt nem állította az, akit megszólítottál. "
Lehet, hogy igazad van. Inkább megvárom, míg kifejti, mire is gondolt.
Csupán arra gondolok, hogy nyilván abban a Mennyországban nem létezne rossz, csak jó. És szerintem minden a jó és rossz dolgok váltakozásából tevődik össze, mármint lehetséges egy olyan világ, ahol minden csak jó? Egy olyan világ, ahol csak az emberi jó tulajdonságok uralkodnak bennünk szerintem nem nagyon lehetséges.
De Menny-szakértő nem vagyok, szóval szerinted milyen az a túlvilági kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!