Ti hisztek Istenben? Szerintetek a Biblia igaz?
Kedves Kérdező?
Igen teljes mértékben nem csak hiszek, hanem szilárdan megvagyok győződve Isten létezéséről.De most nem térek ki a tudományos részére, mert a kérdés nem erről szól.
És a Bibliában leírt szavai amik tőle származnak mind igazak.
Mivel Ő hozta létre az életet, ugyan ki tudhatná, hogyan működik a lehető legjobban.
A biblia lapjain nem csak az van leírva, hogy az Ádámi lázadás következményeit Jehova hogyan fordítja a visszájára, hanem az is, hogy a minden napi életben a nehézségek ellenére, hogyan tudjuk a belső békénket megőrizni és a kevés kis pénzből is kielégítő életet élni
Az élet minden területére ad tanácsot:
gyerek nevelés, házastársak kapcsolata, pénz beosztása, barátok megválasztása, munkatársakhoz, szomszédokhoz való hozzáállás, stb.
Ezt pedig nem lehet facér műnek tekinteni, mert bizonyított tény hogy sokan akik alkalmazzák ezeket a tanácsokat, boldogabban és kiegyensúlyozottabban élnek mint mások.
Ép ezért ha csak emberektől jövő gondolat lenne benne, akkor simán be lehetne tartani....De nem nagyon tudjuk....
Bibliában csak azok hisznek akik még nem olvasták. Hallottak (ismernek) belőle 1-2 idézetet, és azt hiszik, hogy az az Isten létének egyetemes igazsága.
Ha olyannal találkoznak ami nem fér bele az Isten-i igébe, akkor azt "átvitt" értelemben kell értelmezni, míg máskor képesek lennének életüket áldozni a leírt szöveg szó-szerinti értelmezéséért.
kérdésedre:
Bár mind a két válaszomat nullázták még a javításomat is, azért annyit szeretnék hozzá tenni, nem egészen úgy van ahogy az előttem szóló mondja.
Én nem hogy olvastam egyszer de 22 éve rendszeresen vizsgálat tárgyának tekintem és kezelem a szent írást.
Bár nem érdekel, hogy emberi szemszögből nem hasznos egy iciri-picirit sem a válaszom,
azt nem értettem , hogy miért 0% de most már értem.
Mert ugye a kérdés az volt, hogy hiszek e Istenben és igaz e a biblia .
erre a válaszom alapján csak nekem nem hasznos vagy 0 mert hiszek, és igaznak tekintem a bibliát, mint ahogy az előttem szólók közül is de még sem nullázták le.
Rá jöttem mi a különbség.... nem a válaszom a baj,
csak azt nem értem, hogy itt az embert osztályozzák,miért nem a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!