Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Azt nem értem ha a kereszténye...

Azt nem értem ha a keresztények és a muzulmánok ugyan abban az Istenben hisznek csak más az elnevezés akkor miért háborúznak egymás ellen Isten/Allah nevében?

Figyelt kérdés
vagy a vallás egyszerűen hatalmi célból van?
2013. febr. 13. 10:21
1 2 3 4
 31/39 mustafa33 ***** válasza:

mami, az ember legősibb ősei psztódásal sazporodtak, de mivel ez a lényforma több ezerszeres változáson ment keresztül, a mai biofejlettség szintjén már nem lehetséges. Mert ha lehetséges lenne, akkor néha a nők tojnának is egyet-egyet (mármint tojást ☺), hiszen az oviparia - tojásrakó forma közelebb ál mai viviparia formánkhoz mint az osztódásal szaporodás ☻.

Ami a háborúzást illeti kvázi testvérek között, olvasd el Petőfi Sándor, Midőn a földön... című költeményét. Az az én véleményem is erről.

2013. márc. 17. 21:38
 32/39 anonim ***** válasza:

Musztafa, abban igazad van hogy a tojásrakó szaporodás közelebb áll a mi szaporodásunkhoz, viszont mind kettőnek a sejt osztódásos szaporodás volt a kezdeti formája. De az is a DNS meglétével tudott megvalósulni, mint öntermékenyülés. Vagyis mint alvó már nem használt kódok ma is jelen vannak a DNS szálon. A DNS kódok zöme alvó a másik nagyobbik fele még arra vár hogy teleírják és nagyon kevés kód az ami ahhoz képest forgalomban van.

Tojásrakó vagy eleven szülő mi határozza meg? Nagy különbség van az állati és az emberi test-energia erősség illetve a testhő között. Egy tyúk testhője 39 fokos testen belül ez minimum 0,5 fokkal több és normális, az ember testhője 36,5 kb a belső hője 0,5 fokkal több tehát sokkal kevesebb ami pont megfelel a fejlődő magzatnak.

Ha a kiscsirkéknek, libáknak madaraknak ilyen 39-40 fokos belső testhőben kellene fejlődni tojás nélkül akkor elpusztulnának.

De épp igy igaz a test energia különbség is ha én érzékelek egy kicsi gyermeket annak energiája szinte leheletnyi-- egy kis csirkének viszont erős a feszültsége mint egy felnőtt férfi testenergiájának; durva, égető.

Tudod vannak dolgok fizikai adottságok, amely nagyon ritka képesség, ilyen az enyém is-érzékelem a test-energiát annak milyenségét de érzékelem a lélek energiának összes szálát is azon az összes pontot is amit valamikor egy kínai orvos fedezett fel i.e. 3000 körül-- azóta szurkálgatják és az orvostudomány azon studirozik, hogy valóban gyógyít vagy csak placebo-- vagy irkálnak lélekről a misztikusok de fogalmuk sincs arról hogy az valójában mi is-- én azt is ismertem és láttam" is!

Olyan erős az energiám, hogy ha koncentrálva egy pókra sugárzok az ujjam végéből, akkor a pók kiszárad a lábai leesnek és szétesik. Akkor képzeld el milyen erős lehettem fiatalnak....? Féltem önmagamtól, saját haragom felerősödésétől, mert szemtől szembe sajnos árthattam másoknak....de képes voltam lelassítani és elhagyni a testemet is már gyermekkoromtól kezdve 50 éves koromban hagytam abba a kilépést és a mások gyógyítását is. Akkor még nem voltak természetgyogyók, se halandzsázó szélhámosok.

2013. márc. 23. 23:12
 33/39 mustafa33 ***** válasza:
te atyazűristen, amikor még nem voltak természetgyogyók az kábé 20000 éve lehetett, vagy még régebben. Akkor te a hegylakónál is vénebb vagy ☻. Te nem Lamaštu sumér subbucus vagy? Tudod, aki a csecsemőket fekszi meg. De vigyázz mert az Inbucusok meg.....hetnek! ☻
2013. márc. 25. 21:53
 34/39 anonim ***** válasza:

Nem édesapám nem voltam hegylakó, hanem egy kommunista érának a gyermeke voltam, ahol nem dicsekedtek a templomi esküvővel, ha magasabb beosztása volt és az orvos kollégák nem is mertek még kérdezni se, hogy Viki mit és hogy gyógyította meg a béna beteget amikor több éve béna volt, vagy Viki hogy hozta vissza a komást amikor mi már régen lemondtunk róla.

Csak félve és csodálkozva halkan kérdezte de csak éjjel az orvos tőlem-- amikor szóltam hogy;a vér amit bekötött Zsolt az nem jó a komás (XY) betegnek, mert fájdalmai vannak. Kérdése; Viki hogy érezheti a komás fájdalmát? amire csak annyit tudtam válaszolni nem tudom, elég ha hozzáérek és valamiképp érzem -- aztán másik kórterembe mentem-- mire visszatértem az intenzívre, a vér le volt állítva.- a vizsgálóba csak annyit mondott kiborító Viki... egyszer azt mondja; valami van a füle mögött egy betegnek azért vannak fantom fájdalmai--- megnéztük és tályog volt a fejében....most meg érzi a fájdalmát a komásnak... a vér tényleg nem volt jó...

Ha én bármit elmeséltem volna nyíltan mind arról amire képes voltam (és tulajdonképpen ma is vagyok) akkor nagyon hamar elvittek volna az oroszok.

De hasonlóképpen működtek a jenkik is azt kutatták kinek milyen abszurd képességei lehetnek.. egymással versenget a két baromi hatalom mindenben az atomkísérletek és a haditechnika terén!

olyan képességemet használtam kb.8- 50 éves koromig !!! ami többet ért volna számukra, mint ma a műholdjaik.

Nem tudom mennyi idős vagy Musztafa de hogy nem éltél abban a korban az biztos. pl. Az én családom katolikus- minden velejáró ceremóniát, betartottak... aztán elkerülték a templomot--- templomi esküvőt tartottak, de nem Pesten, mert kiderülhetett volna-- hanem valahol egy eldugott somogyi kisfaluban. Ludovikás tiszt volt a nevelőapám? - a rokonság messzi ívben elkerülte, mert egy mérnöknek egy vezetőnek egy egyetemi tanárnak nem volt ajánlatos az ilyen rokoni kapcsolat-- és akkor még örülhettek anyámék hogy nem hurcolták el őket. Igy aztán mérnöki diplomával és tiszti-ranggal sepregethette a gyárudvart. Nem lobogtatott pártkönyvet...

Annak idején én csak egy levelet írtam, (igaz piszok őszinte volt) az akkori belügyminiszternek (aprókának) és postafordultával már megjelent nálam egy dzsippel egy ezredes, és két katona.1959 ben történt. De mivel csak az ezredes jött be-- szépen leszereltem a "saját módszeremmel" anélkül hogy rájött volna, vagy ha rá is döbbent utólag, aligha vallotta be a feljebb valójának "aki küldte"

2013. márc. 26. 01:15
 35/39 anonim ***** válasza:

A természetgyógyókat gúnyból írtam azokra, akik szinte alig tudnak valamit de szereztek egy tanfolyami papírt és már gyógyítónak vallják magukat.

De azt hiszem itt abba kell hagynunk, mert túlságosan eltávolodtunk a Kérdező kérdésétől, most esett le a tantusz nálam, hogy udvariatlanság részünkről.

2013. márc. 26. 01:22
 36/39 mustafa33 ***** válasza:

Igazad van, csak egy rövidke válasz és abba hagyom.

Apámnak birodalmi márkában volt a legjobb fizetése (műszakiként).

Nem szeretem a parapszihomókusok hókusz-pókuszait és az okuláré tudományt.

Szkeptikus vagyok.

Elvégre azt mindent el lehet intézni egyszerűen, érzékeken kívűli kommunikációval ☺.

2013. márc. 26. 02:04
 37/39 anonim ***** válasza:

Tudod musztafa azért nem kell mindent elvetned, csak nem szabad azonnal mindent elhinni. Nagyon sok esetben az orvostudomány nem képes meggyógyítani valamit, valakit-- de ha nem is ezo sóderrel és balett mozdulatokkal-- viszont saját energiánkkal és tudatunkkal sok mindenben besegíthetünk illetve meggyógyítani képes önmagát és szükség esetén családtagot, az ember-- természetesen nem másokat, idegeneket mert azt nem szabad-- én drámai gyorsasággal majd nem belehaltam, hogy betegeket gyógyítottam a klinikán annak idején-- a szívem főleg., de minden szerven legyengült. Egyszerűen egészséges volt a szívizom, tágak az ereim és még se akart működni-- leszázalékoltak amit egy év után visszaadtam és önmagam kezdtem el gyógyítani, mert a kardiológusok csak csodálkoztam hogy mi okozhatja a fibrillációt és a sok sok extraszisztolét miután megkatétereztek és egy évet ki-be hordoztak az intenzív osztályon.

Na persze nagyon sokat kellett kutatnom amikor intenziv ápoló voltam előtte és bizony tanulni, érzékelni, megkülönböztetni a jót a rosszat a egyik rosszat a másik rossztól és amikor megtaláltam a kínai akupunktúrát azzal is összevetni a saját tapasztalataimat-- de ehhez, nem elég az hogy elvégzünk egy tanfolyamot, nem elég az hogy valaki valami melegséget vagy bizsergést érzékel másokon ehhez sokkal erősebb érzékelő és megkülönböztető képesség szükséges. Több ilyen természetgyógy központba látogattam el miután egyre másra szaporodtak, és akkor jöttem rá hogy rengeteg a szélhámos-- pl volt egy idő amikor szinte nem is ettem húst csak egy picike csirke májat de azt is más naponta, inkább a húslevest ettem-- elmentem egy ilyen fazonhoz a szerkentyűjével csiribizett előttem, aztán kijelentette-- azonnal hagyja abba a húsevés, mert rohad a bele! A készülékét haza is vágtam ott nyomban-- csak nem a hús miatt hanem mert olyan erős volt az energiám-- különösen hogy haladt felfelé a pumpám a szélhámos halandzsáját hallgatva.

De máshol is kivertem a biztosítékot, hogy az illető TANITÓ és GYÓGYÍTÓ frászt kapott tőlem és attól amit a képébe vágtam ott mindenki előtt.

Nálunk az orvos használata a szokás, de mint az elmúlt években is bizony nekem kellett a kisebbik unokámat még is csak meggyógyítanom--mivel itt felejtették a gyerekeket a szülők 9 éve a kisebbiket nagyon megviselte és ha jött az anyja azért hogy maradjon és vele aludjon, beteg lett-- addig addig amig nagyon nagy fájdalmai és a szivéval rosszul létei voltak semmi nem használt két évig újra vittem újra nézték a kardiológián is bent feküdt-- aztán felvetettem a problémágat mire a pszichológus gyógyszert írt fel-- a gyógyszerrel ritkult heti háromszorira a rosszullét de nem mult el viszont a gyerek megváltozott, verekedett, tört-zúzott, őrjöngött itthon és az iskolában-- akkor eldobtam a gyógyszereket és a magam gyakorlataival gyógyítottam- a gyereket pedig öngyógyításra tanítottam -- két éve hogy teljesen meggyógyult a szíve is és bizony még a szülők okozta fájdalma is elmúlt, annyira hogy az előző karácsonykor amikor eljöttek részegen-- az unokám mivel ő nyitott ajtót szabályosa kidobta őket, hogy menjenek oda ahol az elmúlt félévben voltak és nem jöttek meglátogatni se!

A kardiológián csodálkoztak de elfogadták a professzor pedig megdicsérte a gyereket amikor bemutatta hogy mit szokott csinálni önmagán.

De ismétlem ehhez érzékelni kell mind a két energia hálózatot a testeben és a bőrön. szóval nem kell mindent elvetni, inkább gondolkodj el próbáld ki önmagadon. pl. próbáld csak ki!!

A saját gondolati energiáddal, gondolatban az ujjaiddal képes vagy megsimogatni a szádat vagy a füledet

körkörösen a csukott szádat simogasd-- egy idő után bizseregni fog-- na igy lehet bármit gyógyítani önmagunkban... öcsike csak 10-11 éves volt amikor megtanulta simogatni a szívét és a fejecskéjét, és csupán megmutattam neki saját energiámmal persze csak óvatosan, hogy mit kell majd éreznie.

szóval először gondolkodj mielőtt elvetsz valamit-- én igy voltam annak idején minden vallási szöveggel-- elképzeltem annak fizikai lehetőségét és összehasonlítottam azzal amit már ismertem.

2013. márc. 26. 14:20
 38/39 mustafa33 ***** válasza:

Gyengülsz mami, nem vetted észre előző válaszomban az ellentmodást? ☻

Egyébként miről beszélsz? Egy tudónak éppen saját maga hasznára nem szabad tudását használni. Csak mások érdekében.

A te bajod pedig az volt, hogy magadra vetted mások szenvedését és ezt megtartottad magadban, nem tisztítottad meg magad azonnal ezektől.

2013. márc. 27. 00:24
 39/39 anonim ***** válasza:

Minden vallás az emberi ego terméke és az a célja hogy befolyásolja a tömegeket és uralkodjon rajtuk.

Nem kell rajta agyalni, inkább el kell felejteni.

Aki pedig Istent kutatja az nézzen önmagába és keresse a csendet, a szeretetet.

De nem árt, ha utánanézünk a kvantumfizikának is. :)

2015. ápr. 13. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!