Azt nem értem ha a keresztények és a muzulmánok ugyan abban az Istenben hisznek csak más az elnevezés akkor miért háborúznak egymás ellen Isten/Allah nevében?
Mami,;
a z iras szoszerint ez mondja,;
-"segits magadon es az UR megsegit,ne vard hiaba az UR az atyaid I.-stene segitseget mit sem teve magad szantabol.."-
amit irtal igaz!valoban mi osszetartunk joban-rosszban orokon orokke!!
de!!
ez nem jelenti azt hogy ebben nincsen benne az UR kezenek gyumolcsozo munkaja!!magasztaltassek az O.-rokkevalo Szent Neve mindorokkon-orokke,; Amen v'Amen!!
Megnéztem a videót amit ajánlottál mustafa33.
Remélem nem arra akarták célozni ezzel, hogy a szentlélek szállta meg azt a kis szidó lányt?
Tegyük fel, hogy egy az fiatal nő tisztességes volt és bizony szerelmes és megkísértették a nőiességének kapujában" ami megtörténhetett ugye bár- ha viszont kiderült volna, -- a zsidó akkori törvények szerint agyon kövezték volna szerencsétlent-- tehát valamit ki kellett találni... így jött be a képbe a szent lélek megszállta ötlet.. A zsidó vallás hitt a szent lelkek létezésébe. Hisz a hajdani zsidó törzsek hitében a szent-lelkek legerősebbikje lett az istenük.
De tegyük fel senkivel nem érintkezett Mária és még is magzat fejlődött benne... de az se a szentléleknek köszönhetően, hanem egy nagyon ritka önmegtermékenyülésnek is vehető, hisz az élet eredetileg csak nőivarú volt és a sejtmag osztódással, test osztódással szaporodott-- ez a DNS ben ott van a mai napig is mint képessége az életnek csak alvó kódokban. Ha teszem azt a földön, minden hímnemű kipusztulna, akkor az élet egy része is kihalna de túlélők is maradnának még pedig azok amelyekben életre kelne a kód genetikai öröksége és a petesejt sejtmagjában a DNS- RNS szolgája a DNS-t másolná csak majd osztódna ismét a sejt a sejt.
szóval, bár tisztelem a zsidó népet, még Jézus tanításait és képességeit is-- ami lehetett illuzionista, gyógyító, de szemfényvesztő is együtt, de az élete utolsó szakaszában sajnos, keményen téveszméssé vált még pedig a hindu fényszektákat utánzó éhezéses marhaságától kint a pusztában amikor lekiabálta a zsidók Istenét reklamálva-- Amely megjelenítette magát, angyal fehér formában-- de a beteggé vált Jézus fel se fogta mi történik vele,hogy kirántották az ő lelkét raportra, vagy hogy mi jelent meg neki angyali fehér színben, hanem téveszméjével sátánnak vélte...
A Teremtő erők csak olyan formaként képesek miniatűrként megjeleníteni önmagukat amilyenek ők valójában. az egyik a Fehér Energia a másik a Fekete Energia minőségében, embert utánzó formában. A másik a Fehér jelenés képes CSAK utánozni az emberi hangokat. A Fekete Jelenés nem képes hangot kiadni, az csupán képeket sugározni képes az emberi elmére vagy az emberi elméből kelti életre a memóriából azokat a képi infókat.
Na persze ezt csak a biblia szövegének értelmezése alapján ítéltem meg. Mivel Én láttam saját lelkem hogy miképp néz ki, miből is áll. aztán szembesültem mind két Teremtő energiának a Jelenésével régen-- de a kíváncsiságom odáig repített hogy láthattam azt az isteni Energiát is ahova a holt lélek megtér a testhalála után.
Jézus képességei meg se közelítették azt, amire én valaha is képessé váltam és még se szónokoltam össze sehol semmi badarságot arról, hogy én az Isten egyetlen szülött leánya lettem volna, mert Anyám a szentléleknek "kitárulkozott volna"!! Mivel ilyesmi nem történhet meg!
fejezeteket ajánlom;
7. f. Istenérveim, ahogy megtapasztaltam...
8. f. Csodálatos Földünk 1.
9. f. Csodálatos Földünk 2.
19. f. A két csodálatos lelkünk.
30.f. Isten igazsága és az élet igazsága
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
92.f.Komolyan érdekel az igazság?
az ember, ember által születik és emberként hal meg. csak a lelke válhat istenivé egyszer, ha eljutni képes az isteni Energiáig!
mami, szerinted létezik a szűznemzés és olyan eset, ahogy Dr. House magyarázta egy páciens dilis rokonának? ☺
Mert amit ajánlottam, abban az a kutató csoda bizonyítékaként mutatja be.
Erre én azt mondom, amit Jézus is szokott volt mondani: aki tudja vegye be. (én nem)
Mami!
a kutya ott van elfoldelve hogy yeshua-nak voltak testverei is!!
a fivere yaacov,es a novere mariamne!
novere=vagyis idosebb yeshua-tol!tehat,myriam mar nem volt szuz picit se!!uppsz
Tudod Mustafa inkább igaz dr Hauze felvetése,(ezek szerint hasonló lehetett az enyémhez a film szövege) mint sem egy ókori mentalista Jézus véleményében- hiszem- nem hiszem felvetéseiben
így van 24/ --- nem igen hiszek M" szűziességében...hisz emberek na és nők vagyunk vágyakkal.
Nem musztafa, akkor is teherbe eshet valaki ha a "kapuban" játszadoznak. az függ a férfi ivarsejtjének elevenségétől, illetve a kisasszonyka" sikamlósságától..c...c..c Ismertem ilyen esetet, hogy a fiatal lány szüzen terhes maradt, holott a kedves rokonya" aki meg volt bízva a nevelésével csak a kapuban" játszadozott, ne hogy kiderüljön...orvosilag. A nevelőszülőt megbüntették, a kislányt intézetbe helyezték, a terhességét megszakították, mert még nagyon gyerek volt... ismertem az illető gyermeket, mert az alattam levő ágyon aludt később az intézetben...Egy életre tönkre tette az a nyomorult gazember!
Dr. House pedig szerintem a a petesejt-elérzékenyültségre célozhatott--ami ha ritkán, de előfordulhat... hisz az élet először igy szaporodott-osztódással... tehát valahol benne maradt a DNS kódokban ez a képessége, csak inkább alvó állapotban.
elérzékenyültségre--- ezt a gép javította ki magától, mert a ""memója nem értette"", mit jelent az hogy öntermékenyülés... a piszok!- olykor önállósítja magát a gép, mi lesz akkor ha valóban robotok fognak flangálni az utcákon--- minket is átírnak" majd?
Vajon milyen élet lehet máshol a kozmoszban vagy az univerzben- vagy egy másikban univerzumban? Fejlettebbek, fejletlenebbek? hatalmas méretű hangyafélék egyetlen anyakirálynővel a népcsoportjukon belül... csak úgy eszembe jutott... esetleg tök egyformaként mert osztódnak... mi lenne ha mi az ember is natúré-petesejt osztódással szaporodnánk...egyformák lennénk...akkor is ölné egymást az ember ha a tükörképét kellene?
koztudott hogy ugy a mosliman,mint a kristianos vallasok ugyan abbol a vallasbol az Isaraelit-bol szarmaztak le!
no most mindegyik megkiserli sajatmaguk szamara atformali,atirni az IRAS-t!
ertelmezes kerdese csupan naz egesz konfliktus,de mindekettonel ez mar jogot formal-(szerintuk legalabbis)-hogy az I.-sten neveben nhaborukat vivjanak egymassal!!
mellesleg!!!!!
a zsidok SOHA nem inditottak onszantukbol haborut sem a keresztenyek,sem az iszlam ellen!!
aki ezt allitja az ALAVALO HAZUG!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!