Ha egy homoszexuális pár látogatná az Istentiszteletet és fognák egymás kezét. - mit szólnátok hozzá?
Előre bocsátom nem sértegetést, vagy ítélkezést szítani jöttem.
A válaszom Bibliai jellegű, Isten gondolatai, nem az enyémek, ennél fogva azt alkalmazzátok belőle amit akartok, ha nem akkor is a ti dolgotok, Jehova a Biró nem Én:
Már többször leírták sokan, hogy a Teremtő tisztátalannak, és halálra okot adónak tartja többek között ezt is, akárcsak a paráznaságot lopást, hazug beszédet spiritizmust, stb. Egyiket sem lehet kisebb vagy nagyobb bűnnek mondani, Isten szemében mind gyűlöletes.
Ha szereted a teremtődet, szerinted nem lenne tiszteletlenség, bár magam nem tartozom egyik egyházhoz sem, hogy megjelensz "Isten házában" és csak azért is úgy viselkedsz ami helytelen?
Mi ez ha nem szándékos provokálása az Istennek?
Egy "szent" helyen tisztátalan magatartás.
Csak úgy mint ha egy templomba bemenne két parázna ember( egy férfi, meg egy nő) és elkezdenének szexuális életet élni.
Ha érdekel Isten és szereted akkor hogyan mutatod ki neki?
Bocsánat.
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam.
Természetesen semmivel sem mutatnák jobban ki a szeretetüket egymás iránt mint egy házaspár.
Nem arra, gondoltam, hogy csókolgatnák egymást...
Csak kimutatnák a szeretetüket.
Akkor már nem tartják be Isten tanítását ,törvényét. Aki megtért ilyet nem tesz.
Szeretett is többféle van. Hiszen a bűnösök is szeretik egymást, de nekünk az Istenféle szeretetet kell követnünk.
Menj és többé ne vétkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!