Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy homoszexuális pár...

Ha egy homoszexuális pár látogatná az Istentiszteletet és fognák egymás kezét. - mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Az Isten tisztelet alatt viselkedésükből egyértelmű volna a bensőséges kapcsolatuk

2013. jan. 25. 11:28
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kulturált válaszokat

20!

Attól, hogy nem veled értenek egyet még nem jelenti, hogy a gyűlölettől fröcsögnek.

Lehet, hogy inkább te teszel ilyet az átlag keresztényekkel szemben.

2013. jan. 28. 12:03
 22/59 anonim ***** válasza:

Én a "gyűlölettől fröcsögést" a következő kommentre írtam:

"nekifutásból a mise közepén pároslábbal gyomron rúgnám őket."

2013. jan. 28. 12:20
 23/59 anonim ***** válasza:
nem gyűlölök senkit és nem vagyok keresztény :D én a verést nevelési célzattal mármár apai szeretettel adom
2013. jan. 28. 12:21
 24/59 anonim ***** válasza:
61%

Elnézést, hogy azt mertem feltételezni, hogy keresztény vagy. Akkor mégis mit keresnél egy Istentiszteleten, ahol jól "hasba tudod rúgni" a homoszexuálisokat?

Egyszerűen csak homofób vagy ? Egyébként felhívnám rá a figyelmedet, hogy a homofóbiát az esetek nagy részében a látens homoszexualitás váltja ki. ( ha túl sok volt az idegen szó, akkor segítségül használhatod a wikipédiát)

2013. jan. 28. 12:43
 25/59 anonim ***** válasza:
27%

Páros lábbal rágnám ki őket.

Ha lenne lehetőség akkor megköveznénk az ilyen bűnösöket.

Amúgy Jézus az ilyen beteg emberek gyógyítására is jött a földre. Ha Jézus vissza jönne Titeket is megszabadítana a sátán karmaiból, a sötétségből.

Ámen

2013. jan. 28. 17:58
 26/59 anonim ***** válasza:
28%

Isten tőrvényeit nem tartja be, de Isten áldását követeli?

Ez nagyon ellentmondásos.

Egyébként még belegondolni is szörnyű, milyen gyorsan terjed. A következő lépés a hitetlen nemzedéknek, hogy az ovis gyerek, szintén az azonos neműekhez vonzódik, mint "első szerelem" ? Mert ezt látja környezetéből, hogy helyes? Már nem is fogják érteni, miért tilos.

2013. jan. 29. 11:42
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Mi tilos? Szeretni azt, aki tetszik nekünk?

pff

2013. jan. 29. 12:37
 28/59 anonim ***** válasza:
90%

Miért tilos a saját nemünkhöz vonzódni?

Akkor ezek szerint már a mai fiatalság sem érti.

Tudod, mindent szabad, de nem minden használ.

Ez pedig nem használ, inkább árt. Persze, hogy megteheted, de ezzel ártasz magadnak. Hogyan? Ez a fajta vonzódást, nem mos lett felfedezve. Mint tudhatjuk, a történelem során is voltak ilyen időszakok amikor nagyon elterjedt ez a fajta szexuális viszony. De soha sem maradhatod életben ez a fajta korszak sokáig. Még az emléke is el lett temetve. Erkölcsösség, sokaknál szabadosságot jelet. Miért ne tegyem meg ezt vagy azt, hiszen annyira jó érzéssel tölt el.

A mi érzéseink, ha mindig rájuk hallgatunk, akkor lesz az ember élete igazán üres, nem fogjuk megtalálni a lelki nyugalmunkat. Lehet hogy egy új emberrel megismerkedve ideig-óráig jól, érzik magukat, de megint előjön, hogy a belső az üres.

Igazán értékes életet, ami lelki megnyugvást is hoz az pedig az erkölcs.

Tudni kell, hogy mi mindannyian, csak vándorok vagyunk-e földön. Egyszer mindenki tovább lép, és felelni, kell az itt eltöltött időért. Ebben sokan nem hiszen, hiszen ahogy tered a homoszexualitás, a bibliát úgy nyomják háttérbe, már lassan már az lesz a bűn a mai világ felfogása szerint, ha valaki ezt olvassa.

2013. jan. 29. 13:37
 29/59 anonim ***** válasza:
100%

Ha én oda kerülök majd akkor nyugodt szívvel elmondhatom, hogy nem loptam, nem csaltam. Tanultam életem során, sok embert szerettem. Együtt éltem életem párjával, aki egy férfi volt, akivel nagyon szerettük és támogattuk egymást. Ha ez olyan fertelmes, hogy a pokolra jutok... hát akkor a ti Istenetek nem a szeretetéről és a jóságáról híres.

23 meleg F.

2013. jan. 29. 21:12
 30/59 anonim ***** válasza:
61%

Templomba hetero párnak sem illik szerintem nagyon nyíltan kimutatni egymás iránt érzett vágyaikat, de engem egyáltalán nem zavarna ha egy meleg pár fogná egymás kezét, az nem bűn egyáltalán, hogy szeretik egymást! Sokan panaszkodnak a melegekre, hogy ne mutogasság magukat nyilvánosság előtt... Kérdem én, ki hány meleg párt lát egy évben úgy hogy akár csak megfogják egymás kezét? Szerintem még látni sem lehet... de ez nem azért van mert nincsenek, hanem mert félnek kimutatni az érzelmeiket nyíltan, amit teljesen megértek ebben az országban és nagyon remélem, hogy javul a helyzetük és legalább egymás kezét megmerik fogni az utcán sétálva...

18F

2013. jan. 29. 23:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!