Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Katolikus testvérek! Ha lenne...

Ozmium42 kérdése:

Katolikus testvérek! Ha lenne egy protestáns szemmel kifogástalanul bálványtalan (az oltáriszentséget leszámítva) templomunk, az katolikus szempontból rosszabb lenne, mint egy "hagyományos" katolikus templom?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 00:38
1 2 3
 21/23 mustafa33 ***** válasza:
64%
Nem, a HGY (és más hatásvadász szekták) istentiszteletnek csúfolt show műsoraira.
2013. febr. 7. 14:57
 22/23 mi a fene ***** válasza:
50%
A vallás is üzlet. és ott se mind jóemberek vannak.Képmutatás az egész.Hol van itt a felebaráti szeretet, felejtsétek el. Sokan csak azért járnak templomba, mert unatkoznak és valahol meg kell mutatni az ú szerkót. Ismerem a ref, és kat . vallást is higgyétek el, üzlet az egész.
2014. okt. 26. 18:38
 23/23 anonim ***** válasza:
89%
mi a fene ,ismered a mondást , a pap is az oltárról él,nem jár mellette bányába,és ha én dobok a perselybe,vagy fizetem az egyházadót ,nem kényszerből teszem.Amúgy meg offoltál ,most meg én is.
2014. nov. 2. 03:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!