Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten miért bújik el? Miért...

Isten miért bújik el? Miért nem mutatkozik be hogy sziasztok itt vagyok?

Figyelt kérdés

2013. febr. 1. 08:10
1 2 3
 21/27 Kútásó ***** válasza:
50%
Az Isten hűséges és irgalmas, de igazságos is. A Biblia jó köny, csak most még nem érted. Az Úrral mindenképp találkozni fogsz, vagy most, vagy halálod után.
2013. febr. 3. 06:47
 22/27 anonim ***** válasza:
59%

Kedves kérdező!

A Bibliában látni Istent annyit tesz, mint megismerni őt.

És alakjában nem tud megjelenni az Atya, amit mindenki elfogadna, megértene.

De Jézus eljött, elénk állt, és azt mondta: itt vagyok!

Gyógyított, halottakat támasztott fel, úgy tanított, mint akinek hatalma van, mert volt is. Tehát amit hiányolsz, már megtörtént.

Isten megjelenik nekünk lelkiismeretünkben, a Bibliában, misén, istentiszteleten is. Akinek van füle a hallásra, hallja.

2013. febr. 4. 17:29
 23/27 anonim ***** válasza:

"Akinek van füle a hallásra, hallja."

hát még jó..

ezeket olyan könnyű mondani, csak meggyőzni vele normális embert nem fogsz :)

2013. febr. 4. 21:14
 24/27 titak ***** válasza:

"Akinek van füle a hallásra, hallja."

> akinek van szeme az látja, akinek van gógyija az meg is érti.

De!!!!!!! ha valaki megérti akkor annál kevésbé érti, és minél kevésbé érti annál jobban szeretné megérteni. Minél jobban megérti annál jobban nem érti, ezért próbálja megérteni azt amit értelmes értelemmel értelmezni nem tud, mert ez az Egész az értelmetlenség értelmetlen értelmezése. Érted? :o)

2013. febr. 4. 22:02
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem naponta többször köszön: Szia, hogy vagy? Csak psszzz, nem mondom el, mert elvisznek a fehér ruhások...
2013. febr. 5. 14:04
 26/27 Kútásó ***** válasza:

Az Úr valamiért, nem minden emberenek jelenti ki magát. Van aki megismeri és megis elhagyja, mert nem akar az Ő törvénye szerint élni. Van sok képmutató, aki csak úgycsinál, mintha ismerné Istent.

Mondják, "hogy hit nélkül nem lehet élni". Dehogyisnem!

Sok ismerősöm van, aki hit nélkül nagyon is jól él.

Ha valakinél ez a téma felvetődik, az egy már jó jel!

2013. febr. 6. 08:25
 27/27 világvége1 ***** válasza:
Én beszélgetek vele.
2020. jún. 27. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!