Haloween? Sziasztok, Kinek mi a véleménye a halloween-ről? A másik, hogy ugye egy hónap múlva lessz és kinek milyen ötlete van egy party-ra való díszítés céljából, illetve ha lehet mninnél pénztárca barátabb ötleteket írjatok.
Nagyon köszönöm!
u.i. A halloween szó nem Amcsi hagyomány, szóval az ilyen válaszoktól kérlek kíméljetek, hogy "Ez mekkora baromság mert ezt CSAK Amerikában üneplik" (ez nem igaz)
Azt vettem észre, hogy akik pattognak, hogy milyen tiszteletlenség, hogy halottak napján bulizni, azoknak lövésük nincs róla, hogy halottak napja mikor is van. Október 31. egészen pontosan két nappal van halottak napja előtt, és egy nappal mindenszentek napja előtt.
Amúgy az én véleményem az, hogy ez egy jó buli. Semmi egyéb. Szoktam csinálni töklámpást, mert jópofa, el szoktam menni Halloween-buliba, mert poén, be szoktam öltözni, mert az is poén.
2.!!!
Köszi, nagyot nevettem!!! XXXD
3. neked nagyon is igazad van! Néztem topicokat és általában így van :))))
légyszi ötletekkel is dobjatok meg, hogy miket használjak ha bulit rendezek (15-16 éveseknek)
Szeretem mert jópofa ünnep, nem olyan siratós mint a magyar ünnepek általában.
Felszoktam díszíteni a lakást, csinálok ajtódíszt, töklámpást és sütünk tököt is.
nagyon Köszönöm :))))
Még valami jó kis betűtípust tudtok küldeni? Olyanra gondoltam amilyenek a filmekben vannak, hogy így lefolyik a vér meg hasonlók, ilyen ijesztők
utolsó!!!
Ezt mire véljem????
Azért mert szeretnék eggyet bulizni...
Szerintem jópofa dolog, sajnálom, hogy nincs itthon hagyománya. Kiskoromban biztosan nagyon élveztem volna beöltözve mászkálni, vagy tököt faragni; irigykedve néztem a külföldi filmeket, ahogy okt. 31-én lázas készülődés előzi meg. Nem tartom hülyeségnek; aranyos kis ünnep, az ember jól érezheti magát, bulizhat, szórakozhat - mi baj van ezzel? Az emberek szeretnek szórakozni, ezzel nincs semmi baj. És ha nem a magyar kultúra része? Kit érdekel?! Ami jó, az jó, teljesen felesleges tiltakozni ellene. A díszletek, dekoráció pedig tök kreatív, idén biztosan kifaragok egy jó nagy tököt:)
Az meg lényegtelen, hogy rá 2 nap múlva lesz a halottak napja. A halloween egy jó alkalom a bulira, a halottak napja pedig a megemlékezésről szól, egyik sem zárja ki a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!