Mennyi alkoholt fogyasztasz el egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Elég hosszú intervallumot adtam meg, hogy ne az esetenkénti ivásra gondoljatok. Mit isztok inkább, m milyen rendszerességgel, milyen okból?2011. márc. 18. 22:21
1/18 anonim válasza:
10-15 liter bor
3 l tömény, ha átlagos nyugis hónap
2/18 anonim válasza:
Van, hogy semennyit, aztán belehúzok, és egy hónap alatt 8 üveg sör..
4/18 anonim válasza:
rosszul vagyok az alkohol ízétől, szagától, tehát leginkább semennyit. Van, hogy a társaság miatt megiszok nagyon nagyon ritkán egy sört. (3-4 havonta)
6/18 anonim válasza:
Kb 1 dl. Szilveszterkor egy pohár pezsgő, és ha marad az üvegben, azt iszogatom egy hétig, szülinapkor névnapkor egy kevés kávé-, csoki-, tiramisu-, vagy krémlikőr, de likőrt néha szoktam csak úgy, 1-2 kortyot. Sört nem bírom, borozni nem szoktam, pálinka és az erősek felejtős.
7/18 anonim válasza:
10-15 üveg sör, vagyis 5-8 liter havonta.
Magyarul majdnem két hétig kitart a hatos karton pivo. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!