Mennyi alkoholt fogyasztasz el egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Elég hosszú intervallumot adtam meg, hogy ne az esetenkénti ivásra gondoljatok. Mit isztok inkább, m milyen rendszerességgel, milyen okból?2011. márc. 18. 22:21
12/18 A kérdező kommentje:
Naponta megiszom a bőséges reggelihez 1,5 dl. vörösbort, általában az ebédekhez 1,5 dl. nagyon gyenge /3%-os/ sört és kb. másnaponként, néha naponta kettő gyűszűnyi/!/ finom házi pálinkát. Remélem ennyi még nem árt. Orvosi vélemények szerint a kevés, mértékkel fogyasztott alkohol nem hogy nem árt, még használ is a szív-és érrendszernek.
2011. márc. 19. 08:50
13/18 anonim válasza:
semennyit, soha. és még késztetést sem éreztem soha, hogy alkoholt kéne fogyasztanom. Ugyanígy vagyok a dohányzással is, soha fel sem merült, hogy rá kéne gyújtanom.
14/18 anonim válasza:
Szombatonként általában 3-4 pohár bort, hét közben pedig röviditalokat (vodka, rum, konyak) szoktam (nem minden nap és nem berúgásig).
15/18 A kérdező kommentje:
Megtennétek, hogy jeleznétek a nemet és a kort is?
2011. márc. 19. 13:13
16/18 anonim válasza:
tegnapi 23.12-es vagyok.
20,5/ l
neked?
17/18 anonim válasza:
Semennyit. De egy év alatt is ugyanennyit.
18/18 anonim válasza:
van olyan fiatalember az ismeretségemben 42 évesen két év alatt 10 nagy fekete zsák telt meg az üres vodkásüvegeivel. jól elbotránkozok rajta, hogy ennyi pénzt hogy lehetett elcseszni ilyen vackokra. W. Nándorról van szó. szegény anyukája meg néha néha fizetheti ki a rezsicsekkeket szegény fiát sajnálva, de nem tudja, h a fia milyen. havi szinten kb 15 liter pálinkát számolhatok simán a fogyasztásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!