Azonnal (1-2 nap) visszaírtok, ha írnak nektek sms-en,
e-mail-en, iwiw-en, vagy bárhogy? Vagy később,1-2 hét
vagy akár 1 hónap múlva írtok vissza? A többi lent!
Figyelt kérdés
Én amint tudok visszaírok, 1-2 nap múlva biztos. Én jobban érdeklődők a másik iránt, mint ők mi irántunk, nem tudom miért?! Engem érdekel, hogy hogy vannak....ezek szerint ők nem.
Attól, hogy van gyerekem még van annyi időm, hogy írok vissza, legalább annyit, hogy köszönöm, hogy gondoltál ránk, vagy valami, nem várom meg míg nyár lesz!
Csak rosszul esik, hogy mindig én érdeklődök felőlük, várjam meg míg ők érdeklődnek?
2011. febr. 20. 23:22
1/9 anonim válasza:
Én is a rögtön (egy-két napon belül) visszaírós vagyok. Zavar, ha tudom, hogy ott vár pár egy hetes levél (kérdés),és nem válaszolok rá. De nagyon furcsa nekem is, ha én érdeklődök valaki (régi barát, ismerős után),akkor vagy nem jön válasz,vagy több hetes késéssel,addigra meg már szinte nem is érdekel,mert annyira meg bírok az ilyesmin sértődni (utána nem is keresem a további kapcsolatot az illetővel). Nekem is van gyerekem,a legjobb barátnőimmel (akik még vagy már dolgoznak), mindennaposak az e-mail váltások, ott nincs olyan, hogy valaki két nap múlva válaszol egy e-mailre.
2011. febr. 20. 23:27
2/9 A kérdező kommentje:
Na az az, én is sértődős vagyok, olyannyira, hogy akkor már majdnem addig jutok, hogy legszívesebben kitörölném őket az ismerőseim közül. Nem hiszem el, hogy feljön az iwiw-re (ugye látszik, ha elolvasta) és annyit nem tud írni, hogy köszi jól vagyunk, majd még írok!
Én nem ülök a gép előtt egész nap, csak este leginkább amikor a kislányom már alszik, de van annyi időm, ha ír valaki, visszaírok neki, mert azért ha érdeklődik felőlünk, annyit megérdemel az illető, hogy visszaírok!
2011. febr. 20. 23:31
3/9 A kérdező kommentje:
De van aki már egy hete nem írt vissza...na én nem keresem többet, majd ha kell neki valami, akkor persze fel tud hívni vagy írni....
2011. febr. 20. 23:33
4/9 anonim válasza:
Bizony, ez így van. Épp ezért már leszoktam arról,hogy én írjak bárkinek is,de ha más ír nekem, akkor azonnal (de még aznap este biztosan,mikor alszik a kislányom) válaszolok neki. (első voltam).
2011. febr. 20. 23:33
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet én fújom fel, de én azért írok, mert érdekel mi van velük, a munkahelyen vagy a a babájukkal, de sok értelme nincs, szerintem, úgy tartani a kapcsolatot, hogy ez nem kölcsönös!
2011. febr. 20. 23:41
6/9 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. :)
2011. febr. 21. 00:04
7/9 anonim válasza:
Velem van hogy később írok csak vissza, akár 1-2 hét is eltelhet. Mert mikor megkapom, általában rögtön elolvasom, viszont van hogy fáradt vagyok reagálni rá, úgyhogy azt mondom majd holnap visszaírok, de vagy sok dolgom van vagy elfelejtem, meg talán valamennyire nem is igazán érdekel.. Én nem igazán írogatok másoknak emaileket, mert nem érdekel annyira, hogy kivel mi van. Ha valaki ír nekem, arra előbb-utóbb válaszolok, de azt se mindig szívesen teszem...
2011. febr. 21. 00:28
8/9 anonim válasza:
Ha észreveszem, akkor ha tudok, azonnal visszaírok (még akkor is, ha csak egy okét egy bejelentésre, hogy tudja a másik, hogy megkaptam)... ha nem, akkor is 1-2 nap múlva. Az nálam nem fér bele, hogy hetek múlva írjak vissza, mert ha vki rámírt/írt nekem, akkor valszeg van oka rá, és választ vár, én meg nem akarok várakoztatni senkit sem. Sztem aki ilyen későn ír vissza, az nemes egyszerűséggel bunkó (persze vannak kivételek, de gondolom, ebben az esetben nem arról van szó, hogy az illetőnek nincs gépe, szervizben van vagy annyira nem ér rá).
2011. febr. 21. 02:01
9/9 anonim válasza:
Hát nem mindig azonnal, szóval nem rögtön olvasás után, de pár napon belül igen. Csak megesik, hogy olvasás után akad valami dolgom, azt gondolom, hogy majd holnap visszaírok, aztán elfelejtem, de általában figyelek erre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!