Az IWIW-nek lehúzták a rolót? Ha igen, szerintetek miért? Ti ritkábban használjátok mint pl egy évvel ezelőtt?
Többen is temették már az Iwiw-et, ennek ellenére azért még elég sokan vannak fel, pl. a munkahelyemről is egy csomóan. Én is fel voltam oda regisztrálva, de nem túl sokáig. Töröltettem magam. Zavart, hogy olyan is megtalál és bejelöl, akit nem akarok. Meg az a gyermeteg hülyeség, az az "egymás szemében"/ szerinted X, Y kedves? szép? stb. / végképp kiakasztott. Az én hátam mögött ne véleményezzenek mindenfélét.
Arra jó volt, hogy ráakadtam néhány régi ismerősre, akiket ezer éve nem láttam, pl. volt osztálytársak. Meg az apróhirdetési rovat is néha hasznomra volt.
Szóval, ennyi. Más közösségi oldalon vagyok most, és az jobban tetszik. Persze, adatokat, fotókat magamról oda se rakok ki, mert nem akarok.
Úgyhogy
Mióta van Facebookom azóta heti egyszer nézek fel iwiwre.
Nem azért használom a Fb-t mert divat hanem mert többen használják, több embert tudok elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!