Mire használjátok a netet?
Úgy értem, milyen "szórakoztató"/közösségi oldalakat, fórumokat, blogokat stb. látogattok.
Életkort is tudnátok írni? :) Köszönöm!
gyakorikérdések, e-mail, iwiw, 5percangol és egyéb nyelvtanulással foglalkozó társai, alexandra és egyéb könyvkiadó, menetrendek, youtube, andikonyhája és a többi gasztronómiai honlap, bevásárlóközpontok honlapjai, és persze google a barátom, szóval mindenre használom az internetet (játszani nem szoktam) (munkámmal kapcsolatban is nagyon sok infót gyűjtök be, konkurens cégek honlapjai pl :) )
26/N
fb, gyakori, email, youtube, torrentoldalak, ebook, wikipédia, gamebanshee-n a végigjátszások, bioware oldala.
Szoktam nézegetni még a magyar fűzősfórumot, és random oldalakat, ahol a ruhatervezéseimhez gyűjtök ihletet. "szórakozni" igazából nem a net előtt szoktam, egy könyv vagy valami hobbi jobban kikapcsol :D 22/N
animeaddicts,haérdekel blog,meggyestlepényleső blog,make you up blog,világutazó blog,comment blog,style and dirt blog,borsa,filmdroid,techline,index,origo,figyelőnet,facebook,gyakorikerdesek,youtube,quart
18
facebook,youtube,email,chat,angol tanulás(szintén chateléssel),game,weboldal készités/fejlesztés,fórumozás 1-2 helyen..
15éves srác vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!