Haloween? Sziasztok, Kinek mi a véleménye a halloween-ről? A másik, hogy ugye egy hónap múlva lessz és kinek milyen ötlete van egy party-ra való díszítés céljából, illetve ha lehet mninnél pénztárca barátabb ötleteket írjatok.
Nagyon köszönöm!
u.i. A halloween szó nem Amcsi hagyomány, szóval az ilyen válaszoktól kérlek kíméljetek, hogy "Ez mekkora baromság mert ezt CSAK Amerikában üneplik" (ez nem igaz)
52%-os.
Még eszembe jutott egy régi közmondás: Aki dicsekszik annak adjál, aki panaszkodik attól vedd ell.
Nem erről van szó? Csórokám. Nem baj. Gazdagodj meg.
52%-os
Még egy dolog. Ha van elég pénzed és Bécsben jársz, karácsonyfadísz helyett ajánlanám benézni a Dorotheum aukciós házba, a Dorotheergassen van. Ott értékesebb dolgokhoz lehet jutni mint a tapsra sikítozó boszorkányok. Ez utóbbiakból, tapsra, de inkább euróra sikítozó boszorkányokból pedig a Grinzingben válogathatsz. ☺
Na akkor vessük össze a dolgokat....
Nem láttad a házam, ezért nem kéne fikáznod, én sem láttam a tiédet nem is érdekel, szarok rá, hogy kacsalábon forgó palota vagy vályog kunyhó...
Az sem érdekel, hogy mi a véleményed a romákról és egyéb etnikumokról. Az viszont gáz, hogy szerinted indenki lopja a pénzét aki gazdag, minden ilyen ember ingyen élő roma, és nem ér annyit mint te?! Változatlanul tartom a vélemyényem, arról, hogy te egy irigy, nagyképű, beképzelt alak vagy, akinek szemet szúr és bántja ha valaki nem az ő besavanyodott sivár életét éli, legyen ez a te bajod, de akkor ne sértegess másokat...próbálj meg nem irigykedni, árt a szervezetednek, komolyan mondom már-már sajnállak, ennyi rosszindulattal, irigységgel ami belőled árad nehéz lehet élni.
Ja és emlékezz a kérdező kérdésére..neki próbáltam ötleteket adni a dekorációhoz, nem dicsekvésként ítam persze, ezt is csak neked kellett elmagyarázni...
Minden jót, talán egyszer sikerül változtatnod ezen a felfogásodon. Szívből ívánom neked, mert így nem nagyon vagy életképes. Váltosztass!!! Sok sikert hozzá! Drukkolok!:-D
Részemről lezártam ezt a vitát, nem érsz meg több szót!
Te is le vagy tojva, meg a híres vagyonod is. Én nem a vagyonodat fikázom, csak az ízlésedet. Az a tipikus újgazdag roma ízlés. És hálát adok Istennek, hogy
nem vagyok olyan mint te és főleg hogy nem olyan az ízlésem. De hát akinek az aranyozott PVC kertitörpe (made in PRC) a művészet csúcsa, az nem értheti miért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!