Számotokra milyen egy szerény ember? Miben mutatkozik meg, hogy szerény?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 09:03
1/6 anonim válasza:
Nem hivalkodik, nem rosszindulatú, nem a társaság központja típus, jószívű, kedves.
2/6 anonim válasza:
Szerintem egy szerény ember olyan,aki nem akar a középpontban lenni,inkább a háttérbe vonul.Ha valamit jól csinál nem várja el hogy midenki megdícsérje,vagy ha meg is dícsérik azt mondogatja hogy "nem nagy ügy, te is meg tudtad volna csinálni".Visszahúzodó személy aki általában segítőkész és kedves.Általában nem feltünősködő,nem dicsekvők,csak azt szeretné ha szeretnék és, hogy
figyeljenek is rá néha. Én ilyennek látok egy ilyen személyt.
3/6 anonim válasza:
Vigyázz,hogy az álszerénység ne tévesszen meg.A szerény nem akarja a saját egyéniségét soha előtérbe helyezni.
4/6 Vladislav83 válasza:
A lélek vezeti a tetteit, megyilvánulásait, nem az ego.
5/6 anonim válasza:
Megkérdezi a mások vélemyényét,örül mások sikerének,az ő sikerét pedig nem hangoztatja és nem vár el ezért nem vár el dicséretet..
6/6 anonim válasza:
Én olyan hülye vagyok, hogy őszintén tudok örülni más sikerének, és ezt ki is mutatom. De hányszos megszívtam már ezt.
Az volt a válasz, hogy elkezdtek úgy kezelni, mint egy hülyét, akivel bármit meg lehet csinálni.
A sok vadbarom csak akkor tisztrel, ha passzív vagy a sikereik iránt, és szívatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!