Van még itt valaki, aki hisz még Istenben?
Jakab 2:19. Te hiszed, hogy az Isten egy. Jól teszed. Az ördögök is hiszik, és rettegnek.
20. Akarod-é pedig tudni, te hiábavaló ember, hogy a hit cselekedetek nélkül megholt?
Senkire nem célozgatok, csak ki akartam emelni, hogy milyen fontos úgy is cselekednünk, ahogy Isten megkívánja.
22-nek:
És hogyan próbáltad meg?
19/ Soha nem írtam olyasmi, hogy nem hiszek Istenben a Teremtő Erőkben. Legfeljebb azt írhattam, hogy nem hiszek se az univerzumi teremtő istenben se pedig valamiféle személyes istenben.
7. f. Istenérveim, ahogy megtapasztaltam...
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
Én a Földünk Teremtő erőibe hiszek, mint szellemi Istenbe és az Erő-anyagszellemű Istenében. Ebben a két blogban fejezetekben sok kérdésre találhatsz választ.
"És hogyan próbáltad meg?"
Leszűkítettem a bejövő információmennyiséget csak a kereszténységre (társaság,olvasmány).Kezdtem a begolyózás tüneteit tapasztalni magamon.
Nálam ez egy erőltetett állapot volt.Semmi boldogságot nem okozott.Féltem.Jó volt megszabadulni tőle.Nem működött.Nem tudok benne hinni.Ez van.
Maminak:
De írtad, ki is keresem majd és az utolsó állításodban is cáfolod magad hisz idézlek:
"Soha nem írtam olyasmi, hogy nem hiszek Istenben <-------> Legfeljebb azt írhattam, hogy nem hiszek valamiféle személyes istenben."
Ez nem ellentmondás neked? Mindegy már ismerlek, tudom hiába magyarázom az egyértelműt úgysem fogod fel, a többiek meg értik miről beszélek!
26/ Ne próbálkozz semmiféle meditációs marhasággal-- mert még valamelyik vizünk partjánál kötsz ki, felemelt karra. mint a begolyózott hinduk a Gangesz partján.
Amit az emberi Hitvilágok Istennek neveztek, létező, csak nem személy, nem valami testesült létező hanem a Földünk Energiája, szebben kifejezve a Földünk két LÉLEK Energiája. Ahhoz hogy bárki megtapasztalni tudja ritka képességgel kell születnie vagy nagyon korán kicsi gyermekkorban azzá válnia- mitől, mi miatt azt én se tudom.
De valamikor is élt olyan ember akinek volt ilyen képessége de nem mentek keresgélni messzire a válaszokért.
Viszont egy mindenképp élt valamikor aki még a pokolba is alászállt keresgélni fent kőtáblába véste azt, amit tapasztalt, és megértett a kor és a saját tudásával.
Soron kívül; válaszok a feltett kérdéseitekre… utolsó számozatlan fejezet
42. f. Kérdezzetek és válaszolok.
válaszokat találsz Isten témában ebben a blogba először az ajánlott fejezeteket olvasd
Nem ellentmondás ez a gondolatom 27/
egyszer még jó pár évvel ezelőtt, arra gondoltam ha már kitakarodtak a ruszkik csak kellene figyelmeztetnem valahogy az embereket arra, hogy az élet itt nem örökké tartó- mert a Föld haldoklik.
Mivel a geológusokat megcáfolva,- nem kívülről befelé haladva hűlt ki, hanem fordítva, belülről kifelé haladva forrósodott át fokozatosan.
Na leültem és írtam egy geológusunknak aki egyetemi prof.
A válasza megdöbbentő volt.-- kb. " NEM kell félnie kedves asszonyom, mert az életet Isten megvédi a pusztulástól." Szóval kb így szólt a levél benne szó szerint, Isten megvédi az emberiséget....
Ha viszont az ember úgy tekint Isten létezésére, mint valami csodákat tevőre, mint valami személyes kézzel fogható személyre, akkor az életet szinte feláldozza a természet alkotta, törvényes pusztulásnak!
Miután elolvastam a levelét ami valójában kedves, udvarias volt-- egy ideig spekuláltam majd összeszedtem az életem emlékeit amelyet nem mindennapi képességekkel szereztem, először megtanultam nagyjából használni ezt a masinát, majd elkezdtem a blogom írást-- igaz nem volt könnyű megfogalmaznom, hisz még levelet se írtam fogalmaztam cirka 40 éve senkinek. Tanulni, olvasni, majd keresgélni a válaszokhoz, fizikát kémiát uramisten...30-40- 50 évvel ezelőtt. Ráadásul már régen eladtam a könyvtáramat is, amit annak idején összegyűjtöttem, szóval nem volt könnyű megfogalmaznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!