Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van még itt valaki, aki hisz...

Van még itt valaki, aki hisz még Istenben?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 06:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Igen, csak nem a Bibliai Istenben.
2013. jan. 28. 14:58
 12/31 anonim ***** válasza:

Én hiszem ,de konkrétan Jézusban bízom.

(K.Gy)

2013. jan. 28. 17:52
 13/31 anonim ***** válasza:
Hiszen és vallom.
2013. jan. 28. 19:46
 14/31 anonim ***** válasza:

Miért kérdezed? Azt várod azt feleljék már senki nem hiszi, vagy azt, hogy még valaki akad aki hiszi?

Ha a mostani számtalan agyon színezett, babonasággal füszerezett hitgyülekezeteket hallgatom, és írásaikat olvasom, azt kell mondjam, hogy még szerencse, hogy van saját hitem, rendszerváltás előttről-- mert különben már ateistává váltam volna a sok képtelen állítások, előadások, hitgyülis prédikációk borzalmas tartalmát hallgatva ami beáramlott a felemelt határ-sorompóink alatt, és amennyit feltámasztottak hazai honfitársaim a középkori kövületekből, csak pénzszerzés ürügyén...

Igazán már épp ideje lenne munkahelyeket teremtenének az ország vezetői minden állampolgárnak és tisztességes munkával kereshessék a napi betevőt, nem pedig a nyugati-keleti-amerikai- vagy épp hindu rizsát hintsék a magyar nép fejébe, mert más munkát nem kapnak.--

2013. jan. 28. 21:36
 15/31 netbakter ***** válasza:
Melyikben?
2013. jan. 29. 07:50
 16/31 anonim ***** válasza:

Látod kérdező....mint ahogy netbakter írta:"Melyikben?"

Mert annyi van már, hogy lassan nem férünk el tőlük. De hát azt szokták mondani,- marad a gyerek ha játszik... Amíg misztifikálnak, s keresgélik az "egy igaz istenséget" addig nem lázadnak az emberek..c...c..c

2013. jan. 29. 08:11
 17/31 anonim ***** válasza:
Én is hiszek, sőt a feleségem is. de mire jó ez a kérdés? Mire szeretnél ebből következtetni?
2013. jan. 29. 17:45
 18/31 anonim ***** válasza:

Kicsit sok a még.

Mint látod, elég sokan vannak, akik hisznek a létezésében. Köztük én is. Katolikus vagyok egyébként.

2013. jan. 29. 19:13
 19/31 anonim ***** válasza:
Mami: Múltok még azt állítottad nem hiszel Istenben csak az energiában vagy egyetemes energiában vagy miben. De szerinted nincs felsőbb rendű valaki aki megteremtett minket. Akkor most mi az igaz??
2013. jan. 30. 07:43
 20/31 anonim ***** válasza:
Én hiszek! Az rossz kérdés, hogy melyikben, hiszen egy Isten van, még akkor is, ha vallás, egyház, szekta, gyülekezet több van.
2013. jan. 30. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!