Mi a véleményetek a Sátánizmusról?
"Egy normális államban ti táborba lennétek zárva, a freemason judaista tetvas anyátokkal együtt"
Ó, igen... A HÍRES KERESZTÉNY SZERETET.
Köszönjük a szemléletes bemutatót. :D
"Egy normális államban ti táborba lennétek zárva, a freemason judaista tetvas anyátokkal együtt"
Szeretem az ilyen embereket, akik minden észérv nélkül zsidóznak, közben azt sem tudják, ki ül a másik gépnél. Látom, kurucinfós hazugságok által agymosott kis senki vagy. Gratulálok.
Jól van, hajrá, keresztény intellektus. :) Ügyes vagy! :)
És akkor csodálkoztok, hogy annyian viseltetnek ellenérzéssel a kereszténység iránt. Csoda...?
"mikor a keresztényeknél több bűnt SENKI sem követett még el!"
Ezt dekára kiszámoltad?
öö, én kereszténynek mondom magam, és nem vállalok közösséget a fentebb vulgáris megnyilvánulásokba bocsátkozó illetővel. Kérlek, engem ne ítélj meg emiatt. Se a többi keresztényt. Az emberi hülyeség természetadta joga mindenkinek, nincs összefüggésben a vallással. Találkoztam már több hülye ateistával, attól még nem állítom, hogy minden ateista hülye.
A Sátánizmusról:
Értelmes dolgokról szól szerintem, nincs vele bajom. Bár a névválasztás olyan szempontból szerencsétlen, hogy hamar ítéletet mondanak róla az emberek. Ha engem békén hagynak, én is békén hagyom őket.
Ha engem békén hagynak, én is békén hagyom őket.
Hát milyen keresztény vagy te? Meg sem próbálod megtéríteni megtévedt felebarátaidat, és hagyod, hogy a pokolba kerüljenek?
Ejnye, nem szép dolog.:)
Neked a Hit Gyülekezete vagy a jehovisták szívták le ennyire az agyad?
Vagy csak szimplán hülye vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!